ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Закарпатгаз" намерен провести люстрацию и обратился к землякам за помощью

    25 апреля 2024 четверг
    49 переглядів
    «Закарпатгаз» решил вдруг очиститься от многолетних пакостей

    Столько лет работники ОАО "Закарпатгаз" пакостили своим землякам, ставили палки в колеса, а тут их вдруг осенило. К чему бы это?


    "Уважаемые потребители, жители города Ужгород и Закарпатской области.

    В случае выявления Вами фактов недобросовестного отношения к выполнению своих обязанностей работниками ОАО "Закарпатгаз", вымогательства денег просьба немедленно обратиться в отдел экономической безопасности предприятия по телефону: (0312) 2-35-68, 067-244-32-53, пресс-секретаря по телефону 067-244-65-90, или к председателю правления, предварительно обратившись к секретарю по телефону 61-94-02.

    e-mail:

    [email protected]

    [email protected]

    Личный прием председателя правления проводится каждую среду с 9-00 до 12-00.

    С целью более эффективного реагирования, просим Вас дублировать обращение на все вышеуказанные номера телефонов и электронные адреса ", - сообщает пресс-служба ОАО «Закарпатгаз».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Адреса электронной почты не существующие, как и ихний домен zkgas.com.ua!!!
    Настоящий домен: zakgaz.com
    И я очень сомневаюсь на счёт заметки. Разве что, указать безопасности закгаза, что имело место быть неподелившийся с ними взятке.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    не повім за всіх, а лем за декотрих, бо не вірю шо такоє боло лем зо мнов..
    клали мені газовий вічильник, флексом різали труби прямо на пластмасовому підвіконнику. Коли варили газову трубу у квартирі, спалили файний шмат лінолеума ( на нього падали розплавлені частини металу) і плитку на стіні просто "тупо" розплавили, біля труби яку варили. Цим указали свуй професіоналізм, навички, і вроді не молоді боли а руки обі ліві мали. З ними щє бов "старшой" тіпа брігадір, так той лем стояв на мому балконі, курив і дзвонив по мобілі, рішаючи свої діла, я так і не поняв нашо вун з ними прийшов. Кожен може стерпіти всьо, заради того жеби мати лічильник чи котел у своїй хижі, но повім вам люди добрі, закарпатці, шо з тими газовиками треба навести порядок. Колим чув як зимов вони одключали ціліі дома, лишаючи людей без тепла і не маючи можливості навіть зварити їжу своїм дітям. думав же поубиваю їх. най лем ту прийдуть, без суда і слєдствія, бо кить нема порядку і неє кому ся жаліти за їхній проізвол, тоди треба по тихому з ними навести порядок. бо дуже шось вони боли увірені, шо кось їх а прикриє, никого ся не бояли і міліція їм допомогала у цьому проізволі. Типирь правда на нашому боці, на людському, хочеме відіти прозору схему легалізації тих котлів, які нам встановили майстри, компетентні у своюй роботі, а не такі як у Закарпатгазові. Слава Україні!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ну легіню повім тобі так....кіть ти відівши же таке вони чинять і нич їм не повів то ти олень рідкісний. доки такі як ти не будуть вимагати якісного виконання робіт за які ти платиш, то так і будуть робити....хто вміє той вмій хоть як

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Правда в тому є, не давали би гроші та самі не пропонували якоби за "ускоршити роботу" не думаю, що в наш час би вимагали, хоть таких "самородків" в наш час багато.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ты отстал от жизни. домен zakgaz.com уже год не используется. актуальный домен zkgas.com.ua

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кто будет Павликом Морозовым? Тот тоже стучал на своих.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    старая схема. маффия себя люстрирует. до сих пор кормили януковича и банду, а теперь записались в революционеры. быстро перестроились!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Митрофанов - это еще тот фрукт ! Во-первых, его застать - это целая проблема. Я лично легализиловал котел почти семь месяцев. И этот Митрофанов каждый раз придумывал какую-то новую справку, какой-то дополнительный вентиль, а то вообще заговорил о предоставлении сертификата на трубы. А потом дал понять, что 100 долларов все можно решить не выходя с кабинета за 15 минут. Лишь когда я пригрозил ему физической расправой, назвав некоторых парней, он тут же дал команду оформить все документы. Надо чтобы служба безопасности "подставу" загнала, тогда все и прояснится

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Там не лем Митрофанов, ще там є Стегура файний таких хлоп што по соплях давно хоче, лем го Горват (файний мужик) дуже береже, а Гивчак той вшитко знає што де і як, лем гроші вперед,так пак што вже всягде проробив у тому газові, ще лем управляючим майже не був. Як тот начальник нич не робить з нима, пак што му повилазило, може сам такий. Раз був стояв я в них на дворі та вшиткі з жовтого дому повилітали хлопи та піщали што Шатило файних звіздюлей надавав ім, так і треба. бо і за ним годні прийти кить таким буде як вони. Майтеся файно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А чи може "Закарпатга" в місцевих газетах ще раз описати порядок легалізації газових приладів, ну скажемо, в цю суботу ? Це дасть можливість недопустити зловживань з боку працівників, насамперед, підлеглих пана Митрофанова, який керує цими хабарницьким схемами !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що стосується легалізації газових котлів, то це взагалі чиста обдиралівка ! Котли спочатку встановлювалися нашим коштом, матеріали купувалися за наші кошти. Поясніть тоді наступне: 1. Чому при написанні заяви на легалізацю нас примушують писати про те, що ми його заново встановлюємо ? 2. Чому ми маємо платити "Закарпатгазу" за труби, за крани (вентилі), за виконану роботу, яка ними не виконувалася ? А що, раніше служба економічної безпеки (Енінгі Олександр Лукич) не знала, що твориться у них під носом, чи може була в долі ? Чудово ж діє ваш принцип "єдиного вікна"

    Аватар пользователя віктор

    Комментарий: 

    На кіл, ідеологів "узаконення " котлів!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А вы возьмите график отключения домов от газа во время отопительного сезона, за это администрацию "Закарпатгаза" надо "привязать к двум березам". А по поводу вымагательства денег, то газовщики вымагали у каждого ужгородца деньги "на замену трубы" и использовали для этого кого-то из жильцов в каждом доме, чтобы не светиться самим в открытую, сама отбивалась от таких "деятелей", многие поддались тогда на шантаж, представляю, как они "поднялись", с каждой квартиры по 400-500 грн.