ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатка Іванна Мелай — на обкладинці американського "Cosmopolitan"!

    28 марта 2024 четверг
    38 переглядів

    У Києві відбулася прес-конференція молодої співачки із Закарпаття Іванни Мелай з приводу зйомок дебютного відеокліпу на пісню “Без тебе”. Зйомки кліпу, який презентуватимуть незабаром у Києві, відбувались на яхті “Романтик”. Партнером Іванни у зйомках був її друг, зірка добре відомого в Україні американського телесеріалу “Район Мелроуз”, кіноактор Джеймс Вілдер (у фільмі він виконує роль Ріда Картера), який знявся у понад сорока кінокартинах і добре відомий у Голлівуді.

    Як Джеймс Вілдер опинився у Києві, й досі достеменно невідомо, проте залюбки погодився на пропозицію спробувати себе у такому жанрі „малої форми”. Головна ідея та сюжет першого відео — історія кохання, сучасна мелодрама з неоднозначним фіналом. Режисером відеокліпу став Антон Комяхов.

    Концепція нового проекту Іванни Мелай належить її першому продюсерові Андрієві Юзефовичу. Лише після випуску другого альбому у єдиній стилістиці буде запущено офіційний сайт співачки та випущена рекламна продукція, що супроводжуватиме наступний етап творчості. А поки що Іванку запросили до зйомок у фотосесії культовий часопис „Cosmopolitan”. Допоки не вийде вересневе число цього журналу, невідомо наскільки відвертими будуть ілюстрації, проте редакція журналу настільки надихнулася результатами роботи з Іванкою, що вирішила зробити її героїною свого номера, помістивши її фото на обкладинку.
    Ужгород: Закарпатська співачка Іванна Мелай презентувала дебютний альбом "13"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость