ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська "Трудова Україна" визначилася з першою п’ятіркою кандидатів у депутати обласної ради

    29 марта 2024 пятница
    45 переглядів

    У суботу в Ужгороді відбулася позачергова обласна конференція Закарпатської обласної організації політичної партії “Трудова Україна” Валерія Коновалюка. Головна мета — затвердження списку кандидатів у депутати Закарпатської обласної ради, попередньо погоджених на конференціях міських та районних партійних осередків, які в Ужгороді представляли 21 делегат. У роботі конференції взяла участь член Ужгородської територіальної виборчої комісії пані Чубірко.

    У вступному слові голова ЗОО “Трудова Україна” Мирослав Сегедій зробив короткий екскурс в історію створення партії, розповів про етапи її становлення. Основною метою політичної партії «Трудова Україна», яка прийняла рішення йти на вибори-2006 не в блоці, а самостійно, є досягнення Україною рівня розвинених країн та докорінне покращення умов забезпечення конституційних прав і свобод громадян, розвиток ефективної економіки, соціальної та гуманітарної сфер, гармонійне поєднання інтересів держави з потребами громадянського суспільства, сказав М.Сегедій. Партія виступає за пріоритет Людини, її права та свободи, духовні і моральні цінності, першочергові життєві потреби, якими є здоров’я і праця, зарплата та освіта, житло і пенсія, добробут. “Трудова Україна” йде на вибори під лозунгом “Роботі — ТАК! Скороченню робочих місць — НІ!”.

    Делегати конференції обговорили і затвердили список кадидатів від політичної партії “Трудова Україна”, які балотуватимуться у депутати Закарпатської обласної ради. Перша п’ятірка закарпатських “трудовиків” до облради є наступною: 1. Сегедій Мирослав Васильович — голова ЗОО політичної партії “Трудова Україна”; 2. Фізер Василь Юр’євич — перший заступник голови правління ВАТ “Закарпатгаз”; 3. Доценко Олександр Васильович — директор Закарпатського обласного державного підприємства теплових мереж; 4. Котляров Валерій Олександрович — завідуючий терапевтичного відділення Свалявської центральної районної лікарні; 5. Фомічов Михайло Михайлович — директор регіональної філії однієї із страхових компаній України. Шостою у списку кандидатів йде жінка — підприємець із Ужгородського району Надія Анатоліївна Єльяшкевич.

    Підсумовуючи роботу позачергової конференції, лідер партії “Трудова Україна” на Закарпатті Мирослав Сегедій у розмові з кореспондентом “Р-ра” сказав, що він задоволений її результатами, хоча напередодні й переживав, як вона пройде, бо довелось вирішувати чимало проблем — “як у районах, так і з реєстрацією обласної організації партії в обласному управлінні юстиції”. М.Сегедій також підкреслив, що сьогодні обласна організація “Трудової України” представляє собою “потужну команду, основу якої складають не політики, а люди, які займаються конкретними справами”. А це — представники освіти, комунальної сфери, газового господарства і т.п. До речі, за виборчими списками партії “Трудова Україна” на Закарпатті на березневі вибори йдуть мери чотирьох міст регіону.

    ***

    Того ж дня, але зранку, відбулись позачергові загальні збори Ужгородської міської організації політпартії “Трудова Україна”, на яких було затверджено список кандидатів у депутати Ужгородської міської ради. Першу пятірку ужгородських “трудовиків” очолив Олексій Слободянюк, який очолює міську партійну організації, другим номером йде приватний підприємець Катерина Мандрик, третє місце дісталось адвокату, члену Спілки адвокатів України Володимиру Дурдинцю, на четвертій позиції — Владислав Самош. Після завершення зборів всі бажаючі могли поспілкуватися з кандидатами в невимушеній обстановці за чашкою кави.

    На ФОТО вверху — перша п’ятірка кандидатів від партії "Трудова Україна" в депутати Закарпатської обласної ради (зліва направо): О.В.ДОЦЕНКО, В.О.КОТЛЯРОВ, М.В.СЕГЕДІЙ, В.Ю.ФІЗЕР і М.М.ФОМІЧОВ.

    На ФОТО внизу справа: Делегати позачергової обласної конференції ЗОО політпартії "Трудова Україна".
    Закарпатські "трудовики" підтримують рішення Х-го позачергового з’їзду партії
    Завтра в Ужгороді відбудеться позачергова конференція Закарпатської обласної організації політичної партії "Трудова Україна"
    Валерій Коновалюк: Сівкович шантажує Ющенка, а Секретаріат Президента відновлює "телефонне право"
    Закарпатські "трудовики" поважають старших і орієнтуються на молодь

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору