ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські студенти готові до запровадження інновацій у освітній процес

    29 марта 2024 пятница
    25 переглядів

    У рамках ХV Міжнародної науково-практичної конференції, що проходила у словацькому місті Сніна, відбулося студентське наукове обговорення теми ”Новітні досягнення в науці і техніці: національний та міжнародний досвід”. У конференції взяли участь студенти 5-ти держав. Умовою участі у ній було виголошення промов та спілкування англійською мовою.

    Як виявилося, студенти готові до запровадження інновацій у освітній процес. Молодь відкрита до діалогу з колегами у різних куточках світу. Для цього активно використовуються новітні комп’ютерні технології, вивчаються іноземні мови, все більше відбувається самостійне опрацювання теоретичного матеріалу. Свідченням цього прозвучали ґрунтовні доповіді з використанням мультимедійного обладнання.

    Найбільш змістовні виступи студентів були відзначені оргкомітетом конференції. Із числа представників Закарпатського державного університету дипломи переможців конкурсу на кращу доповідь отримали В.Цукур, І.Логойда, М.Яцко, А.Ушакова, М.Мацонь та Ю.Баблюх, повідомляє прес-служба Закарпатського державного університету.
    Міжнародна конференція в словацькій Сніні вирішувала завдання впровадження інноваційних процесів у вузах, в т.ч. і закарпатських

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору