ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські "трудовики" підтримують рішення Х-го позачергового з’їзду партії

    24 апреля 2024 среда
    39 переглядів

    Як уже повідомляли ЗМІ, 26 листопада 2005 року в м. Києві відбулась Х-й позачерговий З’їзд політичної партії “Трудова Україна”. Своїми делегатами на з’їзді були представлені всі області України. Закарпатських «трудовиків» презентували голова обласної організації партії Мирослав Сегедій, голова Ужгородської міської партійної організації Олексій Слободянюк і керівник секретаріату Закарпатської обласної організації політичної партії “Трудова Україна” Володимир Дурдинець.

    Голова Ужгородської міськорганізації партії
    Голова Ужгородської міськорганізації партії "Трудова Україна" Олексій СЛОБОДЯНЮК, голова ЗОО "ТУ" Мирослав СЕГЕДІЙ і голова партії "Трудова Україна" Валерій КОНОВАЛЮК.

    Х-й позачерговий з’їзд політичної партії “Трудова Україна” проходив під головуванням голови партії Валерія Коновалюка. На порядок денний були винесені питання про формат участі політичної партії “Трудова Україна” у виборах-2006 та про утворення виборчого блоку політичної партії .

    На з’їзді прийнято рішення про об’єднання в блок з Всеукраїнською партією “Трудящих”, партією “Зелена планета” та партією “Відродження” в єдиний блок “Трудова Україна” з лідером В.І.Коновалюком.

    За рішенням з’їзду запропоновано провести ще один з’їзд партії 10 грудня ц.р. для визначення остаточного рішення про формат участі «Трудової України» у парламентських виборах 2006 року.
    Вибори: шанси політичних партій в Ужгороді
    Валерій Коновалюк: Сівкович шантажує Ющенка, а Секретаріат Президента відновлює "телефонне право"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Класно, а я, де?