ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський губернатор про бійку "Беркуту" з ДАІ дізнався ...із газет!

    19 апреля 2024 пятница
    74 переглядів

    «Я особисто про бійку (у ресторані «Деца у нотаря», - ЗІК.) дізнався з газети», - так прокоментував запитання журналістів про гучний конфлікт між правоохоронцями в Ужгороді сьогодні 20 лютого на прес-конференції голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші.

    Олег ГАВАШІ.
    Олег ГАВАШІ.

    «Якщо б це була бійка за участю сотні осіб, то мені б повідомили, - переконував Олег Гаваші. - Але жодна із служб чи то СБУ, чи інша інформації не надала». Голова Закарпатської ОДА пояснює, що перші розмови про бійку у місті почалися тільки через кілька днів тому, щоб звернути увагу громадськості на ситуацію довкола міської ради і відволікти увагу від справжніх проблем, інформує ЗІК.

    ***

    6 лютого в ужгородському ресторані-корчмі бенкетували співробітники «Беркуту», а співробітники ДАІ проводжали кіровоградських колег за сусідніми столами. Між компаніями, за свідченнями окремих ЗМІ, зав’язалися бійка і кожна сторона викликала ще й колег на підмогу. Закарпатське управління МВС заявило, що сутичку спровокував ужгородець, який відпочивав у «Деці» та не належав ні до «Беркуту», ні до ДАІ. Міліція переконує, що цей «громадянин Л.» викликав ще й власну підмогу - хлопців із бейсбольними бітами. У свою чергу, мер міста Сергій Ратушняк запевнив журналістів, що у «Деці» билися штахетами і арматурою і подав звернення до прокуратури «з приводу масової бійки міліціонерів, яка становила серйозну загрозу мирним ужгородцям».

    Понад 10 днів усі учасники конфлікту відмовчувалися та заперечували таку «неординарну» подію. Нарешті 15 лютого міліція виступила із офіційною інформацією - спростування, а міська влада Ужгорода - із черговою скаргою до прокуратури на стражів порядку. Прокуратура вже порушила кримінальну справу за хуліганство проти того ж громадянина Л.
    Закарпатське УМВС стверджує, що інформація про бійку міліціонерів в ужгородському ресторані "Деца у нотаря" не відповідає дійсності (ОНОВЛЕНО)
    Сергей Коломиец, начальник ГАИ Украины: Драки между работниками ГАИ и "Беркута" в Ужгороде не было!
    Стычка в Ужгороде началась... с переодетого милиционера?
    Ужгородська міна "РАТА" сповільненої дії

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Заходив би частiше на цей сайт - дiзнавбися скорiше.