ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський тепловізор затримав 13-ть нелегалів із Грузії та Пакистану

    16 апреля 2024 вторник
    65 переглядів

    Сімох пакистанців, що крокували в бік кордону, прикордонники застави „Астей” Мукачівського загону помітили за допомогою тепловізора. На затримання порушників одразу ж виїхала оперативно-пошукова група, тож зморені тривалим шляхом громадяни Пакистану до кордону з Угорщиною не дійшли якихось 300 метрів.

    Не пощастило вчора і громадянину Грузії, який вирішив самотужки перетнути кордон. За 50 метрів до мети його затримали прикордонники застави „Вилок”. Таж сама доля спіткала його «колегу» з Молдови.

    Ще 4 грузинів сьогодні вночі затримали співробітники застави „Павлове” Чопського загону, які пробиралися до кордону групою дійшли 150 метрів.

    ***

    Лише протягом січня-лютого цього року військовослужбовцями Державної прикордонної служби України за незаконне перетинання державного кордону було затримано понад 460 нелегальних мігрантів.- повідомили ua-reporter.com у прес-службі Держприкордонслужби України
    9 нелегалів з Бангладеш та Пакистану затримали у вихідні прикордонники Закарпаття
    Порожнини вагона "Санкт-Пертербург–Київ" були заповнені радіодеталями на 250 тисяч гривень
    Закарпатські прикордонники за 2 місяці затримали контрабандного товару більш ніж на 1,53 млн. грн. А також 488 порушників!
    У закарпатській столиці ловили африканських нелегалів!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору