ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: надходження до загального фонду Держбюджету перевиконані на 110,5 відсотка

    25 апреля 2024 четверг
    47 переглядів

    Сьогодні в Закарпатській облдержадміністрації відбулася нарада, на якій підведені попередні підсумки виконання доходів до загального фонду Державного бюджету, за рахунок яких здійснюється перерахування додаткової дотації місцевим бюджетам.

    Як повідомила “UA-Reporter” заступник голови Закарпатської ОДА Тетяна Шаповалова, впродовж 2004 року до загального фонду місцевих бюджетів мобілізовано податків і зборів в обсязі 255,6 мільйона гривень. Зростання проти минулого року становить 17,5 відсотка. Виконання показників надходжень забезпечили усі адміністративно-територіальні одиниці краю. Виняток становлять лише міста Ужгород та Хуст – тут із взятими на себе зобов’язаннями стосовно надходжень до бюджету не справилися. Виконання становить відповідно 90 та 83 відсотки.

    Щодо доходів до загального фонду Держбюджету, за рахунок яких здійснюється перерахування додаткової дотації, то вони забезпечені на 110,5 відсотка. У коштах – це майже 553 мільйони гривень і на 52 мільйони більше, ніж планувалося. Таким чином, за попередніми розрахунками, додаткова дотація для області становить 23 мільйони гривень, з яких 17 мільйонів уже розподілені районам на останній сесії облради і ще шість – будуть використовуватись впродовж року.
    Закарпаття: Станом на 20 грудня гарантований розмір додаткової дотації становив 14 млн. грн.
    Андрій Скіб’як: "Робота митаря — наповнювати коштами бюджет"
    Закарпаття працює на перевиконання бюджетних зобов’язань
    Надходження до місцевих бюджетів Закарпаття зросли на 5 мільйонів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору