ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття отримало додатковий газ

    19 апреля 2024 пятница
    28 переглядів

    У зв’язку з ситуацією, що склалася в державі на ринку природного газу, віднедавна НАК „Нафтогаз України” почав лімітування споживання газу для населення.

    Цього року на Закарпатті було газифіковано багато населених пунктів, зокрема повністю завершено газифікацію двох районів – Виноградівського та Іршавського. І, як результат, населення області щодня почало споживати значно більше природного газу. Незважаючи на 100-відсоткову проплату населенням області спожитого газу, „Прикарпаттрансгаз” в понеділок-вівторок почав знижувати тиск в магістральних газопроводах. Це призвело до того, що в окремих населених пунктах, зокрема Мукачівського району, в оселях почали автоматично вимикатися газові котли.

    Аби не допустити надзвичайної ситуації, керівництво Закарпатської області терміново направило телеграму в НАК „Нафтогаз України”. Проблему було вирішено і 21 грудня надійшло офіційне підтвердження від НАК „Нафтогаз України”, що Закарпатській області збільшено ліміт природного газу для населення на 600 тисяч кубічних метрів на добу, повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі Закарпатської ОДА.

    Керівництво області звертається до громадян з проханням з розумінням поставитися до теперішніх проблем і по можливості не витрачати „блакитне паливо” надаремно.
    Закарпаття: Голова сільради обібрав односельчан на 500 гривень кожного!
    Тячівщина: 76-річну пенсіонерку-інваліда викинули із власної квартири!
    Закарпатье могло бы своими силами рассчитаться с Туркменией за газовые долги Украины?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору