ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Попередній діагноз "черевний тиф" поставлений 14 краянам

    18 апреля 2024 четверг
    50 переглядів

    В Ужгородську інфекційну лікарню госпіталізовано ще 6 мешканців села Сімер Перечинського району Закарпатської області з підозрою на захворювання черевним тифом. Всього до ранку 7 грудня з таким попереднім діагнозом в лікарню госпіталізовано 14 людей. Як повідомили в прес-службі Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, за станом на 6:00 7 грудень за наслідками аналізів підтверджений діагноз «черевний тиф» у 5 жителів Закарпатської області. Перебіг хвороби - середнього і легкого ступенів тяжкості. Попередня причина захворювання - вживання забрудненої питної води з поверхневого водоносного горизонту, передає «ЛІГА».

    У вогнищі захворювання фахівці обласної і районній СЕС проводять комплекс санітарно-гігієнічних, дезинфекційних і протиепідемічних заходів.

    Нагадаємо, 6 грудня в Ужгородську інфекційну лікарню вже госпіталізовані 8 жителів села Сімер Перечинського району Закарпатської області. Для запобігання розповсюдження інфекції тимчасово припинена діяльність харчоблоків середньої школи і ліцею села Сімер. Також на якийсь час припинено водопостачання з локальних водопроводів, оскільки вода в них не відповідає санітарним вимогам. Проведена дезинфекція колодязів, організовано водопостачання населеного пункту привозною водою.
    Закарпаття: Медики роблять усе, аби запобігти епідемії черевного тифу
    Закарпаття: На Перечинщині на черевний тиф захворіло близько 40 чоловік

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору