ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття працює на перевиконання бюджетних зобов’язань

    19 апреля 2024 пятница
    74 переглядів

    Закарпатська область ще 10 грудня виконала річні показники надходжень до Держбюджету. А це – 500 мільйонів гривень. Зараз відповідні служби працюють над їх перевиконанням, тобто над отриманням додаткової дотації. Що регіон має нині, аналізували на нараді в обласній державній адміністрації з керівниками податкових та митних органів, яка відбулася сьогодні в Ужгороді.

    За 16 днів грудня надходження до загального фонду Державного бюджету, за рахунок яких здійснюється перерахування дотації місцевим бюджетам, склали 513,5 мільйона гривень, що майже на 3 відсотки більше, ніж планувалося. Таким чином, річний розрахунковий показник перевиконаний уже на 13,5 мільйона гривень.

    Присутні на нараді аналізували, де ще залишаються незадіяні резерви, які дозволили б збільшити надходжень до казни, поліпшити розрахунки по окремих видах платежів. Іван Різак зауважив, що чекає від податкових та митних органів краю якнайповнішої мобілізації зусиль. Адже від того, як вони спрацюють в ці останні дні року, залежить, скільки додаткових коштів отримає Закарпаття для реалізації низки соціальних програм

    Річні показники надходжень до Держбюджету в Закарпатті виконані
    Надходження до місцевих бюджетів Закарпаття зросли на 5 мільйонів
    Про діяльність КРУ в Закарпатті протягом року

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору