ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Звільнений начальник обласного МНС Іван Гецянин розповів, як його "купували" у міністерстві Шуфрича

    25 апреля 2024 четверг
    69 переглядів
    Звільнений начальник обласного МНС Іван Гецянин розповів, як його "купували" у міністерстві Шуфрича

    Депутат Закарпатської обласної ради, звільнений з посади начальника ГУ МНС в Закарпатській області Іван Гецянин 17 травня на сесії облради розповів, як у міністерстві з надзвичайних ситуацій йому пропонували різні «гарнючі» посади — чи-то радника, чи-то помічника Міністра МНС України.

    З його слів, це робилося для того, аби залагодити конфлікт щодо неприйняття особовим складом управління призначення першим заступником начальника обласного управління Василя Скундзі і натомість звільненого з цієї посади Володимира Бодака, інформує кореспондент ЗІКу. Гецянин зазначив, що від пропозицій відмовився.

    «Аби якось вийти з ситуації п.Скіб’як запропонував мені 11 травня разом з п. Скундзею прибути до МНС України аби вирішити цей конфлікт, що я власне й зробив аби відстояти свого першого заступника п. Бодака В. Ю. Однак після мого прибуття до МНС України, все чого я домігся – це вручення мені попередження про те, що у зв’язку з реорганізацією в головному управлінні мене може бути звільнено через два місяці після вручення попередження», — сказав Гецянин і додав, що , як він дізнався, наказ про його звільнення був підписаний ще 8 травня . — В цей час два заступники Міністра України з питань надзвичайних ситуацій (таємно! принаймні не ставлячи мене до відому) на урядовому! літаку відлітають до Закарпаття, аби представити особовому складу нового начальника ГУ МНС України в Закарпатській області – М.М.Туряницю».

    Як наслідок сьогодні в головному управлінні МНС України в Закарпатській області два начальники, запевнив Гецянин. «Принаймні я не вважаю себе звільненим з цієї посади, окрім того маю повну підтримку особового складу головного управління МНС України в Закарпатській області, на які, зізнаюся, чекають без сумніву важкі часи. Але саме його підтримка надихнула мене на необхідність відстоювати свої права в судовому порядку», — наголосив він.
    Головний еменесник Закарпаття Іван Гецянин ЗВЕРНУВСЯ до керівників органів державного управління та представників Рад всіх рівнів
    Міністр Нестор Шуфрич не перестає дивувати земляків-закарпатців...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору