ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Запуск "Північного потоку 2" є вірогідним часом початку війни.

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    Чого добивається Росія нагнітанням російсько-українського воєнного противостояння?
    - Вивчення реакції Світу і США.
    - Аналіз реакції збройних сил і політики України.
    - Вивчення логістики збройного протистояння в разі війни.
    - Відміна санкцій в обмін на деескалацію(відвод військ).
    - Узаконення "Північного потоку 2" в обмін на деескалацію.
    - Аналіз боєготовності російських військ в разі війни.
    Незважаючи на початок відводу військ воєнні експерти говорять про велику вірогідність збройного протистояння.
    Нині Росію стримують Міжнародні Договори на поставки газу в Європу, половину з якого йде через Україну. Але з вводом "Північного потоку 2" відпаде необхідність у транзиті газу через Україну.
    Подібна ситуація вже була. Тільки Олімпійські ігри у Сочі стримували окупацію Криму, яка почалась на другий день після Олімпійських.
    Тому напад на Україну, можливо відбудеться на другий день після вводу в експлуатацію "Північного потоку 2" з вірогідністю у 90%.
    Лише ввод військ НАТО на нашу територію може зупинити збройну агресію і жорстока політика США і Євросоюзу.
    Припинення вводу "Північного потоку 2" може зупинити збройну агресію. З другого боку з вводом газопроводу Росія відмовиться від транзиту по українській трубі, а Україна втратить 5-6 мільярдів доларів за транзит та перепродажу російського газу.
    Продаючи населенню дорогий російський газ, а дешевий український в Європу, влада України втратить навар на українському газі, або населення залишиться без газу(в разі виконання договорів по експорту українського газу).
    Ввод "Північного потоку 2" планується на липень-серпень.
    З початком війни будуть розірвані відношення, відмінені поставки газу і нафти. Щоб паралізувати економіку України, можуть бути проведені диверсії, можливо навіть з атомними електростанціями, що в свою чергу паралізує енергопостачання.
    Дай Боже щоб не відбулося збройного протистояння між Росією і Україною, але вірогідність дуже велика. Тому прошу всіх розуміти складність ситуації і бути готовими до липня-серпня, та реалізувати альтернативні види опалення.
    У 2007 році британський священник пророкував ядерний удар Росією по Сходу і Півдню України, семи містам міліонникам близько 2020року.