ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Збитки, завдані стихією Чернівцям, тягнуть на 96 мільйонів гривень

    23 апреля 2024 вторник
    36 переглядів

    Як повідомили в прес-службі Чернівецької міськради, збитки, завдані стихією лише комунальному господарству Чернівців, інженерним комунікаціям, становлять майже 96 мільйонів гривень.

    У Садгірському районі збитки становлять 43 млн. грн., пошкодження, завдані лише інфраструктурі МТК «Калинівський ринок» - 10,4 млн. грн.

    Понад 14 млн. грн. потрібно для відновлення міських об’єктів водопостачання та водовідведення, 15 млн. грн. – на відновлення покриття асфальтових та гравійних доріг, понад 4,7 млн. грн. - на відновлення берегоукріплюючих споруд та водовідвідної спроможності малих річок, 2 млн. грн. – на відновлення зливової каналізації, кюветів.

    За попередніми підрахунками, для ремонту житлових будинків потрібно 27,7 млн. грн., дахів – понад 2 млн. грн.

    Окрім ремонтних робіт, на прокладання нового газового дюкеру через р.Прут через вихід із ладу старого потрібно щонайменше 7 млн. грн., будівництво газопроводу-відводу та реконструкцію газорозподільної станції у с.Топорівці – 12,3 млн. грн.

    За результатами попередніх обстежень, у Чернівцях було підтоплено 542 житлових та майже 100 дачних будинків, зруйновано 42 покрівлі, пошкоджено 216 тисяч кв.м покриття гравійних та 91 тис.кв. м – покриття асфальтових доріг. Збитки, завдані присадибним ділянкам, уточнюються, інформує JeyNews.

    UA-reporter.com
    В Черновцах из-за антисанитарии закрыт "Калынивский рынок"
    Семь мародеров пойманы в Черновцах
    Такого наводнения на Буковине не было 40 лет
    Две банды мародеров задержаны в Черновцах

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору