ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жители Ужгорода не платят за мусор и вывезти его просто нет денег ...

    24 апреля 2024 среда
    88 переглядів
    Весь Ужгород завален мусором так, что скоро не будет видно контейнеров КШЕПа

    За вывоз мусора в Ужгороде не платит почти 60% населения. Мэр Ужгорода Виктор Погорелов пообещал, что будет печатать списки должников в прессе.

    27 марта в большом зале ужгородского горсовета собрали руководителей бюджетных коллективов города и рассмотрели проблему задолженности.

    Директоров попросили помочь в решении этого вопроса. В частности, довести информацию до тех своих работников, которые имеют задолженность за вывоз мусора, или вообще не заключили договор на предоставление такой услуги.

    Также мэр попросил ужгородцев, проживающих в частных домах, не сносить обрезанные ветки деревьев и виноградной лозы на площадки для мусора, а уничтожать их старым "дедовским способом": сжигать у себя же во дворе.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПРЕДЛАГАЮ ПОДПИСКУ В ТВИТЕРЕ @YourUzhorod , про ЧИСТЫЙ УЖГОРОД, И ВЫКЛАДЫВАТЬ ФОТО, ПУСТЬ ПОГОРЕЛОВУ БУДЕТ СТЫДНО, В КАКОМ ГАВНЕ ЖИВУТ ЕГО ИЗБЕРАТЕЛИ, НУ И САМИМ НЕ РАСКИДЫВАТЬ МУСОР ГДЕ ПОПАЛО.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А што би так возити і веричи Вітьови той гумус у двір і керт? Може би ся і начав чесати " отиць народа"?!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо є укладений з КШЕПом договір, то рано чи пізно доведеться все сплатити, оскільки вже не доведеш, що вони не виконують своїх обов’язків належним чином. З ними вести адекватну розмову не виходить, якщо скаржишся, то кажуть, що якби люди відповідно сплачували.... А більшість, як видно і зі статистики, і з коментарів, принципово не платять, бо їх не задовільняє якість послуг. Маємо замкнене коло.
    Я собі уявляю скільки сторінок буде в тій газеті, якщо там списки боржників надрукують...
    Хоча якби люди погасили свою заборгованість за вивезення сміття, то вже при неналежному його прибиранні можна було б КШЕПу виставляти серйозні претензії. Але поки є такі великі борги у них є офіційна "відмазка"...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    фотj сделано вчера в Мукачево. почему у нас так нельзя ?[URL=http://radikal.ru/F/s019.radikal.ru/i612/1203/30/776be170eca8.jpg.html][IMG]http://s019.radikal.ru/i612/1203/30/776be170eca8t.jpg[/IMG][/URL]

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    сорри, пробую добавить картинку [URL=http://www.radikal.ru][IMG]http://s019.radikal.ru/i612/1203/30/776be170eca8.jpg[/IMG][/URL],
    ссылка на фото http://s019.radikal.ru/i612/1203/30/776be170eca8.jpg

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    у нас так не выйдет пока вывозом мусора занимается КШЕП, на фото работает европейская фирма AVE, они работодатели, а не зарплатодатели

    Аватар пользователя віктор

    Комментарий: 

    А я принципово на сплачую за вивіз сміття! Поки не буде порядку на мусорному майданчику за адресою Міцкевича.9 Там засрали все навкруги так , що бридко ходити! Зря я за Погорелова голосував! Каюсь!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А за що платити за вивіз сміття?
    Приватний сектор:
    Відповідно до договору вивозять 1 раз на тиждень в зазначений день (четвер)
    Люди викладають пакети зі сміттям, не сумніваючись що його вивезуть.... але цього не відбувається декілька днів, і бродячі собаки це сміття розтягають по всій вулиці, і кожного дня мешканцям приходиться знову складати це сміття. Скарг було 4 ри... нічого так і не змінилось.... Коли хочуть тоді і приїдуть, а за оплату бігають,мол ви нам тут заборгували... !

    Ідіотизм... а не КШЕП....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чтоб собаки не рвали пакеты купил контейнер 650 грн, но простоял он только один год, С.П.И.З.Д.И.Л.И вместе с мусором в четверг, собаки снова имеют возможность полакомиться мусором.
    Часто езжу по области, и вижу как в Мукачево и Берегово по графику каждый житель выставляет контейнер AVE (замечу не свой за 650грн), подъезжаю к машине убирающую мусор, и спрашиваю у работника мусоровоза:
    -Как замутить один контейнер, я заплачу?
    Получаю ответ от работника мусоровоза:
    -Зачем мутить, иди в офис там тебе выпишут по адресу.
    Давай задумайтесь хотим ли мы AVE или КШЕП (Контора Шарашкина Ебаного Погорелова)
    P.S. ПРЕДЛАГАЮ ПОДПИСКУ В ТВИТЕРЕ (@YourUzhorod) про ЧИСТЫЙ УЖГОРОД, И ВЫКЛАДЫВАТЬ ФОТО, ПУСТЬ ПОГОРЕЛОВУ БУДЕТ СТЫДНО, В КАКОМ ГАВНЕ ЖИВУТ ЕГО ИЗБЕРАТЕЛИ, НУ И САМИМ НЕ РАСКИДЫВАТЬ МУСОР ГДЕ ПОПАЛО.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Розумна річ. Підтримую. Я хочу платити і мати за те службу.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Які ти цікаві речі кажеш. Факт, що саме ти договір не заключав, бо знав би, що при підписанні договору ти повинен купити бак для сміття, спеціальні машини зкидають вміст баку і вивозять, а не "Люди викладають пакети зі сміттям". Правильно і роблять, що пакети не забирають, вони повинні заберати сміття з баків.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Які спец. машини в приватному секторі?

    Ви може не з цього міста...

    Роми на поводі або в кращому варіанті який напів- розібраний трактор з причепом...
    Хіба у них є спец обладнання для обробки контейнерів?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дорогой мой, так Ратушняк купил 2 такие машины и они ездили. Это при Погорелове трактор ездит. Не помнишь уже? Почитай архивы закарпатских сайтов - вспомнишь.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рік вже неплачу за вивіз сміття, так як його не вивозять як має бути. Біля старої хімчистки, що біля базарчику "Білочка" там де котельня, проходишся таке відччутя що там мусорна свалка нова відкрилась. Цигани там ще і мусор палять, рядом будинки жилі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    согласна на всі 100 % а літом ще й аромати які ні вікно не відкрити ні у двр з дитиною вийти.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ага как же платить ??? Потом еще раз платить за вывоз мусора цыгану с тележкой который меньше чем за 20 грн. не вывезет мусор с приватного сектора

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ездил сегодня с Поляком целый день на машине по городу .
    К концу дня он на полном серьезе спросил - а почему в Ужгороде нет дорого кроме центральных улиц и то не всех ? Почему у вас на дорогах такое как после войны ?
    Впечатление у гостей нашего когда то самого красивого города бывшего союза увы теперь не те , горе правители выскочки только набивают свои карманы , позор вам мерские чины , поверьте люди искренне плюют на вас за то что вы сволочи сделали с городом !!!
    Прекратите заниматься деребаном и исполняйте свои обязанности !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Прекратите заниматься деребаном и исполняйте свои обязанности !!!"- вы взываете к слепо-глухонемым олигофренам.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нет. К наглым капо, которые думают, что схватили Господа за бороду. Наглых капо-мафиозников нужно пинками изгонять из нашей жизни.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У нас сьогодні навіть сміття не приїхали забрати. Як стемніє віднесу в контейнер біля багатоповерхівки, куди ж буду цілий тиждень викидувати тепер, в повний бак? Ага, счас.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Перші 2-3 місяці я реально бачив покращення ситуації в місті, а те, що твориться зараз просто жахае ! Мусора тонни на вулицях і його не вивозять ! Ця вирубка на Митній взагалі в голові не вкладаеться ! Здорові дерева позрізали, пні пооставляли і непонятно коли щось посадять ! Треба щось робити з цим !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Валіт гуно у Уж, вода понесе подарунок мадярам, дале пак у Тису (Tisza vize viszi messze messzire...), кидь не уловлят вчас - най іде у Дунай (Дунай, Дунай, ану узнай, чей лучше подарок). Чого ся нам своїм гуном займати? Давайте сра.и у чужий колодязь. Як все просто. А Вітькови просто давати гроші. Пригодятся.