ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Народний депутат Пашинський підстрілив чоловіка. Жінка постраждалого невірить у правосуддя

    23 квітня 2024 вівторок
    60 переглядів
    Народний депутат знову залишиться без покарання

    В неофіційних розмовах співробітники Національної поліції кажуть, що парламентарію Пашинському нічого не буде за постріл в її чоловіка.

    «Правоохоронні органи зі мною не співпрацюють. Мені не дають ніякої інформації, ні як звати свідків, ні як ця справа просувається. Зі мною просто не розмовляють. Мені відкрито кажуть: «Дівчина, ви ж розумієте, це статус, йому за це нічого не може бути». Все, чого я хочу, це не так покарання – я в це правосуддя просто не вірю. Мені найважливіше – життя мого чоловіка. Я знаходжусь в декреті, у нас двоє маленьких дітей – доньці 5 місяців і сину три роки. Я не працюю, сім’я залишилася без годувальника.

    Він після операції не дихав самостійно. Його тільки вранці відключили від апарату штучного життєзабезпечення.

    Люди усвідомлюють вчинок, на контакт йдуть. Але для чого вони перевертають з ніг на голову, ніби це мій чоловік нападав...

    Ну ось їду я за кермом, хтось там дурник який щось робить – я б навіть з машини не вийшла. Може у вікно ще матюкнулась, але не вийшла. Для чого було виходити і з бойовою зброєю, яку потрібно було встигнути зняти з запобіжника? Це було усвідомлено, це було свідомо.

    Він ніколи не перебував у місцях ув’язнення. У нього єдиний привід, за який у нього є судимість і та вже закрита за терміном давності – він зі своєю попередньою дружиною в шлюборозлучному процесі штовхнув її, вона впала, вибила зуб об тумбочку. За це йому виписали штраф 1700 гривень. Він давним-давно оплачений і судимість вже закінчилася за терміном давності. Коли ми виходили з лікарні з сином Пашинського, він говорив: «У вас же чоловік – зек-рецидивіст. Це ж у нього рецидив. Можливо, його посадять». На що я відповіла: «Мене лякати не треба. Провини мого чоловіка в цьому немає».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору