ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці електроенергію крали, крадуть і будуть красти!

    20 квітня 2024 субота
    40 переглядів
    ПАТ "Закарпаттяобленерго" повідомляє!

    ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що впродовж 2016 року працівниками Товариства виявлено 2728 фактів крадіжок електричної енергії.

    Зокрема, було складено 1977 Актів про порушення Правил серед населення та 751 Акт – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).
    Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого року було виявлено у Міжгірському та Мукачівському районах (255 та 249 порушень відповідно). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб на засобі обліку, а також втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).
    У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у всіх районах, із яких найбільше – у м. Мукачеві та Ужгородському районі (104 та 99 порушень відповідно). При цьому «найпопулярнішим» порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).
    Також упродовж минулого року Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 11 804,95 тис. грн, із яких у побуті – на суму 8062,32 тис. грн, у юридичному секторі – на суму 3742,63 тис. грн.

    Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору