ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Питання енергозбереження у бюджетних закладах обговорили у місті над Латорицею

    28 березня 2024 четвер
    87 переглядів
    Мукачівська РДА інформує...

    В умовах зовнішньоекономічної залежності від постачальників енергоносіїв та на фоні постійного зростання ціни на основні вили енергоресурсів, питання енергозбереження у бюджетних закладах набуває особливої актуальності. Крім того, нагальною є потреба жорсткої економії бюджетних коштів.

    Тема енергозбереження та раціонального використання енергоносіїв у бюджетних установах району було темою наради під керівництвом в.о. голови Мукачівської РДА. Андрія Данканича. Участь у роботі наради взяли представники структурних підрозділів, в оперативному управлінні яких знаходяться бюджетні заклади: медична мережа, ДНЗ та школи району, заклади культури.

    Так, представники управлінь та відділів зазначили, що моніторинг за нормами споживання енергоносії проводиться постійно, також вживаються заходи щодо раціонального використання енергоресурсів, особливо електроенергії.

    Окремо обговорили питання можливості переходу котелень, що працюють на вугіллі антрацитового класу на інші види біопалива, в основному – дрова. Також у районі є ряд котелень, які працюють на твердому паливі, тому потрібно завчасно проводити закупівлі та забезпечувати заклади опалювальною сировиною, інформує Мукачівська РДА.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору