ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Топ-5 найпопулярніших порносайтів в Україні (Інфографіка)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    379 переглядів
    Стали відомі найпопулярніші порносайти в Україні

    Еспресо визначило рейтинг найпопулярніших порно сайтів серед українців
    Про це йдеться в матеріалі Анатомія українського інтернету на Еспресо.TV.

    За допомогою міжнародного сервісу аналітики відвідуваності інтернет-ресурсів SimilarWeb Еспресо порахувало, скільки візитів з України було на найпопулярніших порно-сайтах в лютому 2017 року.

    Американський сервіс Pornhub займає перше місце в цьому списку. В лютому українці відвідали його більш ніж 12 мільйонів разів.

    Другим за популярністю в Україні став сайт онлайн-порно Xvideos. За даними Similar Web за лютий українці заходили на нього 8,8 мільйона разів.

    На третьому місці стоїть сайт Xhamster, який відвідали 8 мільйонів разів. Примітно що ці три сайти мають ліцензію на свій відеоконтент.

    На четвертому місці знаходиться сайт Bongacams, який предстовляет собою еротичний відеочат. На цей сайт в лютому українці заходили 4 мільйони разів.

    На п'ятому місці російський торрент-трекер Pornolab.net. Сайт є піратським. По суті, це частина іншого піратського популярного торрент-трекера Rutracker.org, з якого вирішили прибрати все відео еротичного змісту. Сайт містить 600 терабайт порновідео. Минулого місяця на сайт з України заходили 1,7 мільйона разів.

    У середньому, українці витрачають 7 хвилин на перегляд вмісту сайту. Чоловіки зазвичай дивляться порно вранці, а жінки ввечері або вночі.

    Найчастіше сайт відвідують суботніми вечорами, а ось у свята відвідуваність падає. Статистика за 2015 рік показала, що українці в основному цікавляться еротичними відео зі зрілими дамами (matured).

    У 2016 році Україна стали цікавитися еротичним контентом нетрадиційного сексу (anal), як і Росія, яка вже другий рік поспіль стабільно цікавиться контентом з цим видом сексу. Цікаво те, що найпопулярнішим словом на Pornhub стало слово «Love».

    Найпопулярніші види порно в світі по країнам в 2016 році. Дані Pornhub

    Відповідно даних сервісу Google Trends, який показує популярність пошукових запитів в Google в різних країнах, слово "порно" завжди затребуване серед українців. Але найбільше в нашій країні шукають порно жителі Криму, Чернівецької, Луганської, Хмельницької та Донецької областей.

    Для аналітики сайтів найчастіше використовують сервіс Google Analytics, але це закрита система статистики. Тому ми використали сервіс відкритої статистики SimilarWeb.

    Популярність ресурсу ми визначали за параметром сеанс (відвідування) — це послідовність дій користувача на веб-сайті за певний проміжок часу. Кілька переглядів сторінок, ряд подій, соціальних взаємодій, - все це може статися в рамках одного сеансу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору