ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У лютому позашляховик затримали, а в березні – викрали! (ВІДЕО додано)

    20 квітня 2024 субота
    88 переглядів
    Toyota Land Cruiser Prado викрадена зі стоянки Виноградівської митниці

    І знову сенсація – у ніч з 18 на 19 березня (близько 2 год. 45 хв.) зі стоянки колишньої Виноградівської митниці, яка охороняється, викрали вилучений у лютому позашляховик Toyota Land Cruiser Prado темного кольору.



    На Закарпатті правоохоронці оголосили план "Перехват", на всіх перехрестях стоять співробітники поліції зі зброєю. Вони перевіряють увесь підозрілий автотранспорт.


    Приблизна ціна такого автомобіля – 100 тисяч доларів, а з розмитненням – значно більше. Престижну автівку 2013 року випуску словацької реєстрації було затримано і вилучено у міжнародному пункті пропуску "Вилок" у першій декаді лютого 2017 р. через підроблене доручення на право користування автомобілем. Ввозила його мешканка с. Косино, що на Берегівщині. Це з’ясувалося після того, як управлінням протидії митним правопорушенням Закарпатської митниці ДФС на адреси нотаріуса, вказаного в документах, поданих як підставу для переміщення транспортних засобів через митний кордон України, було направлено відповідний запит.


    Оскільки зазначені дії мали ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України, було складено складено протокол про порушення митних правил, а сам автомобіль розміщено на штрафмайданчику колишньої Виноградовської митниці. Він охороняється цілодобово. До речі, остання у 2010 р. була приєднана до Чопської, а потім реорганізована у Закарпатську митницю ДФС.


    Нині тут розташовано внутрішній пост "Виноградів" Закарпатської митниці ДФС, який обслуговує суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності з навколишніх районів. На території двору розташований штрафмайданчик для вилучених із навколишніх митних постів на кордоні автівки.


    Як було викрадено елітну автівку, незрозуміло, адже вказаний майданчик два роки тому був обладнаний сучасним відеоспостереженням, а на його території чергував митник. Відповісти на це питання мають компетентні органи – прокуратура, СБУ, поліція, адже сам випадок – безпрецедентний.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору