ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті сьогодні постійно або тимчасово проживають майже 4 тисячі іноземців

    18 квітня 2024 четвер
    116 переглядів
    На Закарпатті виявили більше ста порушників міграційного законодавства

    а допущені порушення правил перебування в Україні до адміністративної відповідальності притягнуто 62 іноземних громадян та 42 закарпатців, які запросили іноземців та надали їм житло.

    16 нелегальних мігрантів виявили працівники міграційної служби Закарпаття у взаємодії із співробітниками поліції та прикордонниками у рамках відпрацювання під умовною назвою “Мігрант”, що проводилися у період з 14 березня по 5 квітня. Результати проведених цільових профілактичних заходів, спрямованих на запобігання та протидію нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері , аналізували на нараді в Головному управлінні ДМС України в Закарпатській області.

    На сьогодні в краї постійно або тимчасово проживає майже чотири тисячі іноземців. За допущені порушення правил перебування в Україні до адміністративної відповідальності притягнуто 62 іноземних громадян та 42 закарпатців, які запросили іноземців та надали їм житло.

    За час здійснення відпрацювання працівниками служби прийнято рішення про скорочення терміну перебування 5 громадянам Молдови та винесено 7 рішень про примусове повернення іноземців до країн походження (3 громадян Азербайджану, 2 - Російської Федерації, по одному - Молдови та Узбекистану).

    Підбиваючи підсумки наради, начальник ГУДМС України в області Ігор Михайлишин підкреслив, що робота щодо протидії нелегальній міграції та дотримання міграційного законодавства не повинна обмежуватися рамками відпрацювань. Це питання пріоритетне і має бути на постійному контролі.

    Ольга Поштак, головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору