ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Названі професії, що провокують розвиток раку

    29 березня 2024 п'ятниця
    113 переглядів
    Існує кілька професій, які активно розвиває ракові захворювання

    Не всі люди можуть отримати роботу мрії, яка буде приносити задоволення, хороший дохід і головне не шкодити здоров'ю. Експерти з Австралії намагалися з'ясувати, які професії найбільше підвергають людський організм раковим захворюванням.
    У ході досліджень вдалося з'ясувати, що існують чотири найбільш небезпечні професії, які призводять до онкологічних захворювань.
    З онкологічними захворюваннями найчастіше стикаються працівники ферми, будівельники, продавці, водії.
    З-за тривалого перебування під сонячними променями, займаючи зазначені посади у цих людей активно розвиваються ракові захворювання.
    Особливо це відноситься до жителів спекотних країн, де круглий рік сонце має підвищену активність.
    На розвиток онкологічних захворювань у цих працівників суттєво впливають часті нервові зриви, недосип, несприятлива екологічна ситуація і генетична схильність до раку.
    На думку фахівців, приблизно 30 відсотків випадків смерті від онкології спровоковані п'ятьма факторами ризику, що має тісний зв'язок з харчовими шкідливими звичками. У представників цих професій може бути ожиріння, дефіцит нормального раціону харчування, часте паління. Представники даних професій зазвичай відмовляються від фізичних навантажень, які необхідні кожній людині.

    Інфекції, які провокують розвиток раку призводять до смерті 15-20 відсотків випадків, а самим підступним винуватцем є в більш ніж 70 відсотків випадків це куріння тютюну від якого розвивається рак легень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости