ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Дніпрі протаранили авто швидкої з вагітною (фото)

    28 березня 2024 четвер
    80 переглядів
    На перехресті зіткнулися легковий автомобіль і карета швидкої допомоги

    У Дніпрі 11 травня близько 7 години ранку сталася дорожньо-транспортна пригода за участю карети швидкої допомоги.
    Про це повідомляє "Інформатор". Аварія сталася на перехресті вулиці Січових Стрільців та проспекту Дмитра Яворницького. Зіткнулися легковик Renault і автомобіль медиків, що перевозив вагітну дівчину.
    Водій "швидкої" пояснив, що рухався по проспекту з включеними спецсигналами, а в цей час по вулиці Січових Стрільців спускався потік машин. Мікроавтобус медиків протаранив автомобіль Renault. Від удару карета "швидкої" перекинулася і її протягло 10 метрів по асфальту.
    "Я їхав по проспекту. Світло горить, маячки, сирена. І тут Chevrolet йде вправо, щоб пропустити мене. Я починаю проїжджати, а зверху летить ця машина - Renault", - розповів водій швидкої допомоги.
    Водій Renault стверджує, що рухався на зелений сигнал світлофора, а у спецавто були відключені проблисковий маячки і сирена.
    В аварії більше всіх постраждав фельдшер. У нього діагностували забій голови та травму руки. Вагітну дівчину лікарі намагаються вберегти від передчасних пологів. В автомобілі Renault в момент зіткнення були водій з дружиною. Ніхто з них не постраждав.
    Через аварію на проспекті Яворницького частково перекрили рух. Рух тролейбусів також тимчасово довелося зупинити. Остаточно причину і винуватця аварії встановлять патрульні після експертизи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору