ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці не бояться сідати за кермо автівки "під шафе"!

    20 квітня 2024 субота
    60 переглядів
    8 районів Закарпаття із 13-ти "відзначилися" п’яними "гульками" краян за кермом

    Тільки за останню добу таких на дорогах гірського краю виявили з півтора десятка.

    На всіх правопорушників було складено адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння).

    Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Тячівському, Ужгородському, Мукачівському, Берегівському, Великоберезнянському, Рахівському, Іршавському, Виноградівському районах.

    Близько першої години ночі в смт.Тересва Тячівського району працівники поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2101», на якому не підсвічувався задній номерний знак. Керував автомобілем житель м.Хуста. Водій не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

    У смт.Солотвино на АЗС правоохоронці помітили серед ночі мопед, на якому не було номерного знака, а водій не мав захисного шолома. За кермом перебував житель села Косівська Поляна сусіднього Рахівського району. Від медосвідчення водій відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол. Мопед затримали на спецмайданчик поліції.

    У тому ж Солотвині ввечері наряд ГШР зупинив автомобіль «ВАЗ-21099», на якому не горіла одна фара. За кермом перебував нетверезий місцевий житель, драгер зафіксував у нього 0,96 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили.

    У с.Терново Тячівського району вночі зупинили автомобіль «ВАЗ-21010», на якому не горіла одна фара. За кермом перебував місцевий житель, який був у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідчення в лікарні у нього виявили 0,6 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили.

    Рахівські ГШР-івці отримали ввечері виклик на сімейну сварку в райцентрі. Коли прибули на місце пригоди, то заявниця повідомила, що її нетверезий співмешканець, який і розпочав сварку, сів за кермо і поїхав. Автомобіль «Оpеl Аstrа» правопорушника працівники поліції помітили в місті й зупинили. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердилося під час медосвідчення в районній лікарні. На підставі висновку лікаря на правопорушника склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.

    В с.Оноківці Ужгородського району ввечері наряд ГШР зупинив мотоцикл марки «Дельта» без номерного знака. За кермом перебувала 21-річна жителька сусіднього села Доманинці, позаду неї сидів пасажир – власник транспортного засобу. Жінка-водій мала ознаки алкогольного сп’яніння, її доставили на медосвідчення в обласний наркодиспансер, де після висновку лікаря склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння.

    Ще один нетверезий мотоцикліст попався ввечері в м.Іршаві. 58-річний водій незареєстрованого мотоцикла марки «Альфа», місцевий мешканець, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив мікроавтобус «Меrсеdеs Sрrіntеr» і врізався в нього. На щастя, мотоцикліст відбувся незначними травмами, був доставлений в районну лікарню, де в нього виявили 0,5 проміле алкоголю. Про що було складено відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння.

    В с.Іванівці Мукачівського району вночі наряд ГШР зупинив автомобіль «Таврія» під керуванням місцевого жителя. На машині не горіла одна фара, а водій не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердив лікар у районній лікарні, куди доставили для медосвідчення водія.

    В смт.Королево Виноградівського району поліцейські зупинили зранку за порушення вимог дорожньої розмітки автомобіль «Аudі» на іноземних номерах під керуванням жителя с.Велика Копаня. Водій не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння, що засвідчив драгер.

    Опівночі в с.Кострино Великоберезнянського району наряд ГШР помітив автомобіль «ВАЗ-2103», який їхав назустріч. На машині не горіла одна фара. Коли автомобіль зупинили, то водій, житель села Костринська Розтока, не пред’явив водійського посвідчення і мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося під час медосвідчення в районній лікарні, де в нього виявили 2 проміле алкоголю.

    На усіх правопорушників було складено адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння).
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору