ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна поліція розкрила крадіжку з квартири мукачівки (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    67 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області повідомляє...

    Раніше судимий мукачівець викрав з квартири, яку винаймала мешканка Волівця комп'ютерну техніку. Поліція Мукачева затримала його, за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

    До чергової частини Мукачівського відділу поліції із заявою звернулася мешканка Воловецького району. Жінка повідомила, що з її орендованої квартири, що по вулиці Закарпатській викрали комп'ютерну техніку.
    Поліція за даним фактом почала слідство, у результаті якого працівники кримінальної поліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 30-річний непрацюючий мукачівець, раніше судимий за наркозлочини.
    Як встановили правоохоронці, підозрюваний навмання вибрав собі об'єкт, а далі, пошкодивши вікно на квартирі, що знаходиться на першому поверсі, проник до середини. Звідти чоловік викрав комп'ютер, системний блок та акустичні колонки.
    Працівники поліції вилучили крадену техніку. За фактом крадіжки триває досудове розслідування розпочате за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області
    765927-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору