ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Розгляд апеляційних скарг у "мукачівській справі" відклали на 17 листопада

    16 квітня 2024 вівторок
    101 переглядів
    Апеляційний суд Закарпаття інформує...

    Захисники заявили клопотання про відкладення розгляду провадження у зв’язку з необхідністю ознайомитися зі змістом поданих апеляційних скарг.

    У п’ятницю, 6 жовтня, Апеляційний суд Закарпатської області розпочав розгляд апеляційних скарг захисників обвинувачених Бурча В.В., Горбенка Р.І., Мунчака Р.І., та Деяка С.В. на вирок Мукачівського міськрайонного суду. Вироком суду першої інстанції чоловіків визнано винуватими у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 279, ч. 1 ст. 345, ч. 2 ст. 345 КК України та призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі строк 3 роки 9 місяців.

    До початку розгляду апеляційних скарг по суті захисники заявили клопотання про відкладення розгляду провадження у зв’язку з необхідністю ознайомитися зі змістом поданих апеляційних скарг.

    З метою забезпечення права на захист обвинувачених Апеляційний суд клопотання задовольнив. Розгляд апеляційних скарг відкладено на 10 годину 17 листопада 2017 року, повідомляє прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору