ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

55 посадовців Мукачівського лісгоспу за незаконну порубку дерев оштрафовані на 7276 грн

    25 квітня 2024 четвер
    62 переглядів
    Держекоінспекція у Закарпатській області інформує...

    Державне підприємство «Мукачівське ЛГ» відшкодувало в повному обсязі та в добровільному порядку суму заподіяних державі збитків.

    Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області відповідно до вимог Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» було проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП «Мукачівське ЛГ».

    В ході здійснення заходу державного нагляду (контролю) виявлено незаконну рубку дерев, пошкодження дерев до ступеня припинення та неприпинення росту, пошкодження природного підросту віком 6-10 років, що є порушенням Лісового Кодексу України.

    За результатами перевірки до адміністративної відповідальності притягнуто 55 посадових осіб на загальну суму штрафів 7276 гривень, проведено розрахунок розміру шкоди, заподіяної лісу, та виставлено претензію для добровільного відшкодування на суму 65 952 грн.

    Державне підприємство «Мукачівське ЛГ» відшкодувало в повному обсязі та в добровільному порядку суму заподіяних державі збитків, повідомили у Держекоінспекції у Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору