ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліція Закарпаття за добу зупинила шістьох п'яних водіїв

    19 квітня 2024 п'ятниця
    65 переглядів
    Управління Патрульної поліції Закарпаття інформує...

    Групи реагування патрульної поліції Закарпаття за минулу добу зупинили шістьох водіїв, які перебували у стані алкогольного сп’яніння.

    В селі Ракошино працівники ГРПП Мукачівського районного відділення поліції зупинили підозрілий мотоблок. Правоохоронців зацікавив вміст кузова транспортного засобу, малогабаритний трактор віз повний причеп речей домашнього вжитку. Поліція перевірила походження цього багажу, а заразом освідчила водія. В його крові виявили 1,66 проміле алкоголю. Про це складено відповідний адмінпротокол.

    По 1,64 проміле алкоголю в крові зафіксували поліцейські Свалявщини у водія «ВАЗ-2107» в селі Драчино та «Volkswagen» у райцентрі. Крім цього, місцева поліція зупинила за порушення правил дорожнього руху водія «ВАЗ-2101» в селі Сусково.

    Двох нетверезих водіїв зупинила поліція в Тячівському районі: одного на території обслуговування Дубівського відділення поліції, іншого – на території Тячівського відділу.

    Всі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області
       

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору