ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліція Закарпаття за добу розкрила цілу дюжину крадіжок!

    25 квітня 2024 четвер
    71 переглядів
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області інформує...

    Поліція Закарпаття за минулу добу розкрила дванадцять крадіжок в Ужгородському, Мукачівському, Виноградівському та Тячівському районах.

    Чотири крадіжки в Ужгородському районі, три в Ужгороді, по дві в Мукачеві та Виноградівському районі й одну на Тячівщині розкрили за останні 24 години працівники поліції Закарпаття.

    Так, вчора, 18 січня, на лінію «102» звернувся ужгородець та повідомив про крадіжку з каси місцевого ломбарду. Кримінальна поліція міськвідділу встановила, що 21 326 гривень та мобільний телефон викрав 34-річний безробітний житель обласного центру Закарпаття.

    Оперативники Ужгородського відділу поліції розкрили крадіжку з місцевого готелю. На лінію «102» звернувся житель села Сюрте Ужгородського району та повідомив, що його обікрала дівчина, з якою він відпочивав у своєму номері. Правоохоронці швидко встановили особу, яка причетна до привласнення мобільного телефону та гаманця з 850 євро. Викрадачем виявилася 23-річна ужгородка.

    Дільничні офіцери поліції Ужгородського відділу спільно з поліцією охорони розкрили крадіжку, виїхавши на виклик про неадекватну поведінку нетверезого чоловіка. Про подію заявив охоронець місцевого супермаркету. Поліція виявила, що 42-річний ужгородець не лише порушував громадський порядок, але й обікрав магазин.

    Співробітники сектору реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення встановили, що 37-річний житель села Холмок обікрав мешканця с. Концово. Чоловік пробрався в підсобне приміщення дворогосподарсва потерпілого та вийняв з трактора акумулятор. Крадене в підозрюваного одразу вилучили.

    Оперативники Ужгородського районного відділення поліції розшукали двох причетних до крадіжки з колишньої пилорами в селі Розівка. Правоохоронці встановили, що 33-річний житель села Холмок та 42-річний мешканець с. Анталовці винесли з недіючого підприємства обладнання на 10 тисяч доларів США.

    Завдяки оперативній роботі співробітників сектору реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення вдалося розшукати викрадача риболовного устаткування в селі Червоне. Правоохоронці встановили, що 39-річний місцевий житель прийшов до односельця, піднявся на другий поверх його будинку та виніс чотири спінінги і дві звичайні вудки. Патрульні з’ясували, що викрадач обміняв крадене на їжу в селі Тисауйфалу. Попри це, речові докази вилучено.

    Поліція Ужгородщини розкрила крадіжку з туристичного комплексу в селі Оріховиця. Власник звернувся до правоохоронців та повідомив, що невідомі проникли на огороджену приватну територію та викрали дискотечного обладнання на 40 тисяч гривень. Працівники сектору реагування патрульної поліції встановили, що обікрав туристичний об’єкт 29-річний ужгородець. Речові докази у нього вилучено.

    Виноградівська поліція розшукала чоловіка, який через незачинені вхідні двері проник в коридор прибудови до будинку в райцентрі та викрав нову бензинову пилку.  Заява від потерпілої на лінію «102» надійшла 18 січня після 21 години, а вже через кілька годин правоохоронці розшукали і 19-річного викрадача, і зникле майно. Підозрюваний виявився місцевим мешканцем.

    Поліція Виноградівщини за минулу добу розкрила ще одну крадіжку з будинку в райцентрі. Правоохоронці встановили, що 26-річний місцевий мешканець проник в помешкання заявника та викрав два dvd-програвачі.

    Поліція Мукачева розкрила дві крадіжки з проникненням. В першому випадку правоохоронці встановили особи чоловіків, які на балконі п’ятого поверху в дев’ятиповерховому будинку віджали металопластикові двері та вкрали велосипед, телевізор, dvd-програвач, газову колонку, три чоловічі куртки, кастрюлі та інтернет-роутер. Викрадачами виявилися двоє 21-річних мукачівців.

    В другому випадку викрадачі проникли в житло заявника через вікно. 23-річний мукачівець разом з 15-річним напарником винесли з квартири потерпілого два мобільні телефони, колонки, праску та інші дрібні речі домашнього вжитку. На даний момент поліція виявила та вилучила частину речових доказів.

    До Тячівського відділу поліції звернувся житель села та повідомив, що два тижні тому невідома особа викрала з його скутера двигун. Чоловік розповів, що знайшов своє майно у пункті прийому металобрухту.  Поліції було достатньо наданої інформації, щоб встановити особу причетного до крадіжки. Ним виявився 45-річний односелець потерпілого.  Власнику вже повернуто його майно, а викрадачу повідомлено про підозру.

    У всіх випадках поліція розпочала кримінальні провадження та проводить відповідні слідчі дії.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

     

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору