ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліція Закарпаття розкрила резонансне вбивство дівчини у Дубовому (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    82 переглядів
    Інформація про вбивстов на ранок облетіла закарпатську Тячівщину

    Слідчі та оперативники Дубівського відділення та обласної поліції щохвилини з 15 січня розслідували вбивство 21-річної дівчини та спіймали причетного до цього резонансного злочину.

    Тиждень тому, 15 січня, до поліції звернувся житель селища Дубове та повідомив, що виявив тіло молодої жінки неподалік річки Тересва в межах населеного пункту. Слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції одразу прибули на місце та встановили, що загиблою є 21-річна місцева мешканка. Судово-медичні експерти встановили причини смерті: насильницьке утоплення потерпілої.

    Поліція одразу розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство. На пошуки підозрюваного правоохоронці задіяли всі сили: з 15 січня на місці події щохвилини працювали найкращі спеціалісти Дубівського відділення поліції, Тячівського відділу та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Одразу вдалося встановити, що вбивство сталося вночі з неділі на понеділок.

    Інформація про трагедію вже на ранок облетіла Тячівський район. Свідків події не було, потерпілу в селищі знали, як спокійну, неконфліктну людину, тому варіантів розвитку трагічних подій у дубівчан не було. Поліція встановила, що напередодні потерпіла познайомилася в мережі із чоловіком з села Калини Тячівського району. 21-річна дівчина вела переписку з 32-річним жителем сусіднього населеного пункту, згодом вони стали планувати зустріч. Ввечері 14 січня чоловік прийшов у селище Дубове, дочекався, доки його нова знайома вийде з місцевої дискотеки, та запропонував прогулятися до річки.

     Далі, за словами підозрюваного, там він розповів потерпілій, що живе зі співмешканкою, але готовий розійтися з нею для початку нових стосунків. Дівчина йому відмовила. Між ними виникла сварка, під час якої чоловік втопив жінку.

    32-річному жителю села Калини повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Чоловікові загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору