ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Президент Словацької Республіки 2004-2014 років Іван Гашпарович завітає до Ужгорода

    20 квітня 2024 субота
    66 переглядів
    Екс-президент Словацької Республіки Іван Гашпарович

    У рамках відзначення 25-ї річниці утворення незалежної Словацької Республіки, Генеральне консульство Словацької Республіки в Ужгороді, Національний Інститут стратегічних досліджень, у співпраці з Почесним Консулом Словацької Республіки у Великому Березному Олегом Адамчуком проводять експертну зустріч з Президентом Словацької Республіки 2004-2014 рр. Іваном Гашпаровичем, яка буде проходити у форматі «Чай з Президентом».

    Далеко не всі рішення приймаються у кабінетах, а роль неформальних бесід на усіх рівнях спілкування переоцінити складно. Відповідно до європейських тенденцій, ще в жовтні 2013 року Світлана Мітряєва, ініціювала та започаткувала новий для Закарпаття формат спілкування експертної, наукової, бізнесової еліти краю з представниками дипломатичних кіл кран – сусідів Украни, так званий «Чай з Послом», який дає змогу подискутувати про проблеми, які, можливо, не зовсім коректно порушувати у рамках офіційного протоколу.

    Такий формат спілкування сприяє кращому розумінню позицій одне одного виробленню нестандартних рішень.

    Першим гостем такої зустрічі був Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Міхал Баєр. Наступними: Надзвичайний і Повноважний Посол Словаччини в Україні Павол Гамжик; Державний Секретар Словацької Республіки Петер Буріан; Віце-премєр-міністр – Міністр закордонних справ та європейських питань Словацької Республіки Мирослав Лайчак; нинішній Надзвичайний і Повноважний Посол Словачини в Україні Юрай Сівачек; депутат Європейського Парламенту від Словацької Республіки Іван Штефанєц.

    Нинішня зустріч – вже сьома. Тема дискусії – «Утворення незалежної Словаччини та євроінтеграція».

    На зустріч запрошені дипломати, почесні консули, представники наукових, експертних та банківських кіл краю, органів державної влади та місцевого самоврядування, громадські активісти та ЗМІ.

    Зустріч за чаєм пройде 26 січня об 11-й годині в готелі «ОЛД КОНТИНЕНТ».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору