ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Житель Закарпаття під час затримання мав при собі марихуану та метамфетамін

    28 березня 2024 четвер
    105 переглядів
    Ужгород. Поліція вилучила наркотики у великоберезнянця

    В Ужгороді правоохоронці затримали жителя Великоберезнянщини, який мав при собі марихуану та метамфетамін. За фактом розпочато слідство.

    Вчора, 24 лютого, близько 18:00, патрульні поліцейські Ужгорода зупинили чоловіка, який  поводився підозріло. Під час поверхневого огляду в кишенях куртки 23-річного жителя села Мирча, що на Великоберезнянщині, поліцейські виявили два фольгові згортки. В одному з них знаходилося 0,5 грама речовини, зовні схожої на метамфетамін,  в іншому — 1 грам зеленої подрібненою речовини, схожої на марихуану.

    Виявлені речовини поліцейські вилучили та відправили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

    Слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору