ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що віщує нам "чортів день" у березні?

    28 березня 2024 четвер
    25 переглядів
    13 березня. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

    Сьогодні гороскоп хороший для того, щоб як слід зайнятися накопиченими справами.

    Зірки будуть щедро наповнювати вас енергією для того, щоб рішуче і швидко розгребти всі старі завали. Разом з тим у вас може з’явитися тяга все спрощувати і навіть рубати з плеча, що загрожує поспішними і необдуманими рішеннями, на кшталт пропозиції розлучитися або жити разом, бажання викинути старі меблі, продати машину і т.д. Навіть незважаючи на всю можливу обгрунтованість цих рішень, краще відкласти їх реалізацію на потім, давши собі час все як слід зважити.

    ОВЕН

    Зараз вам не варто вступати в словесні баталії. Ваші сила слова і сила переконання на якийсь період ослабнуть, і ви самі можете піддатися чужому впливу і думкам. Особисті проблеми не поспішайте вирішувати зопалу – можете самі собі нашкодити.

    ТІЛЕЦЬ

    Ви поринете у вир подій, Вас чекає чимало цікавих переговорів, які можуть принести свої плоди. Єдине, в розмовах не стискати палицю, і якщо відчуваєте, що співрозмовник не готовий дати відповідь, то не тисніть на нього. Це виявиться найбільш ефективним методом.

    БЛИЗНЮКИ

    Не плануйте нічого серйозного, настав час трохи перепочити і розслабитися. Якщо у вас такої можливості немає, то виконуйте тільки найнеобхідніші справи і не беріть на себе підвищених зобов’язань. Зате постарайтеся отримати компенсацію приємними зустрічами і цікавими заходами.

    РАК

    Зараз вам потрібно постійно тримати ніс за вітром. Постарайтеся не переоцінювати своїх сил і можливостей, а то станете привабливими для людей, які люблять поживитися за чужий рахунок. Причому про те, що вас просто використовували, ви дізнаєтеся в найостаннішу чергу.

    ЛЕВ

    На роботі найближчим часом ви можете досягти непоганих успіхів. Зараз сприятливий час для ділових контактів. У відносинах з коханою людиною потрібно проявити більше турботи, любові і розуміння, щоб уникнути сварок і докорів.

    ДІВА

    Вдалий час як для професійної діяльності, так і для любовних відносин. Ви зможете з новими силами взятися за будь-які справи. Якщо якісь зустрічі зриваються, значить, так і повинно бути, і не потрібно йти наперекір своїй долі. Більше часу проводите зі своєю коханою людиною.

    ТЕРЕЗИ

    В даний період події будуть нагадувати калейдоскоп, і від найменшого руху кольорові скельця складуться в ту чи іншу комбінацію. Тому постарайтеся не допускати необачних кроків. Налаштуйтеся на позитивний лад і не допускайте в своєму житті ніякого ризику.

     СКОРПІОН

    У цей день все у вас буде виходити, і ви залишитеся задоволені собою. Не виключено, що на роботі колеги допоможуть у втіленні планів, але і ви, в свою чергу, постарайтеся не підводити їх. У любові також не буде ніяких розчарувань, можливі навіть приємні звістки і сюрпризи. Будьте обережні зі спиртними напоями.

    СТРІЛЕЦЬ

    Ставте перед собою реальні завдання, не піднімайте планку на недосяжну висоту. Єдиний результат, якого ви досягнете при такому положенні справ – це зіпсований настрій. Не варто намагатися когось обдурити. Мало того що ви потріпаєте нерви собі, так ще це рикошетом це торкнеться і всіх оточуючих, що опиняться у вас на шляху.

    КОЗЕРІГ

    Зірки дають вам можливість в цей відпочити. Однак занадто розслаблятися не слід – представників цього знаку в найближчому майбутньому чекають якщо не великі, то дуже важливі справи.

    ВОДОЛІЙ

    Уникайте конфліктів. Внутрішня гармонія дозволить вам впоратися з будь-якою, навіть найбільш складною справою. Зірки радять більше уваги приділити домашнім клопотам і близьким людям. Гарний час для завершення справ, розпочатих раніше.

    РИБИ

    Настав час посидіти вдома, відпочити від щоденної суєти. Краще приймати гостей у себе, ніж відправлятися в гості самим. У цей період не виключена зустріч, яка може змінити ваше життя на краще. Однак ініціативу проявляти не варто. Як то кажуть, доля і на печі знайде!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору