ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Березневі ціни на житло в обласному центрі Закарпаття

    24 квітня 2024 середа
    129 переглядів
    Яка вартість квартир в Ужгороді в березні. Огляд цін

    Продовжуємо знайомити читачів із ринком нерухомості в Ужгороді.

    За даними газети «Закарпатські оголошення», ціни на житло протягом останнього місяця майже не змінилися. Зате на ринку житла  з’явилися нові квартири.

    Найкращими варіантами є квартири в центрі міста. особливо в новобудовах. Щоправда, такого житла небагато, але є.

    Скажімо, за словами редактора газети «Закарпатські оголошення» Мар’яни КРАВЧУК,  в районі площі Поштової, біля музею Бокшая  продається двокімнатна квартира у п’ятиповерхівці за 1 273 320 грн.  А в районі «Осетії» також двокімнатна  за 775 929 грн.

    Сучасну  трикімнатну квартиру у центральній частині міста можна придбати за 969 315 грн. Є й дорожчі – по 1 309 132 грн.

    Однокімнатну квартиру на Осипенко  продають за 822 353 грн., а на  Другетів – за 1 114 155 грн.

    Загалом вибір широкий. Але дивує інше, деколи на трикімнатну квартиру у віддалених районах просять набагато більше, ніж заодно-двокімнатну у історичній частині.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача жека2.

    Коментар: 

    Не зовсім правильно порівнювати вартість квартир лише по кількості кімнат. Так є двокімнатні квартири площею біля 40м2 (панельні будинки), а є і 80м2 (новобудови нового району). Тобто, і там і там по дві кімнати, але по факту - одна з квартир вдвічі більше. Тому, ріелтори та забудовники зазвичай говорять про ціну за квадратний метр. Крім того, має значення не лише район розташування квартири, а набагато більше - її стан, стан комунікацій, ремонту. Скажімо, вбита квартира в центрі з протікаючим водопроводом - буде дешевше, ніж така сама на околиці, але в новобудові.