ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Увесь день небо Закарпаття буде вкрите хмарами, дощитиме

    19 квітня 2024 п'ятниця
    20 переглядів
    Якою буде сьогодні, 16 березня, погода на Закарпатті?

    Сьогодні на Закарпатті буде прохолодно, місцями – опади.

    В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +5, удень – +10 градусів. Весь день буде хмарним. Дрібний дощ йтиме весь час. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора.

    У Хусті та Іршаві – вночі буде +2, удень – +10 градусів. З ранку до самого вечора  небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується сильний дощ, який йтиме до самого вечора.

    У Волівці – +2 уночі і  +7 градусів удень. У Воловці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень і ввечері буде йти сильний дощ.

    У Сваляві – 0 уночі і  +8 градусів удень. У Сваляві хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень і ввечері буде йти сильний дощ.

    У Тячеві нічна температура становитиме +2, денна – +10 градусів. Протягом усього дня у Тячеві буде триматися хмарна погода. Усю другу половину дня йтиме сильний дощ.

    У Перечині – нічна температура становитиме +6, денна – +10. У Перечині хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранішній дрібний дощ удень посилиться і продовжуватиме йти до самого вечора.

    У Великому Березному – вночі 0, удень – +9 градусів. У Великому Березному сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який після обіду може посилитися.

    У Берегові та Виноградові – вночі – +4, удень – +9.  У Береговому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується сильний дощ, який йтиме до самого вечора.

    У Міжгір’ї – уночі  0, вдень – +7 градусів. З ранку до самого вечора у Міжгір’ї небо буде вкрите хмарами. Удень і ввечері буде йти сильний дощ.

    У Рахові буде уночі -3, вдень температура підніметься до +5 градусів. З ранку до самого вечора у Рахові небо буде вкрите хмарами. Удень і ввечері буде йти сильний дощ.

    16 березня вшановується пам’ять протоієрея Петра Турчанинова. Наші предки помітили, яка середина березня – таке і літо. У селян була традиція обходити навхрест поле, тим самим вказували, що сонцю ніколи відпочивати, потрібно і вологу вести, сніжицею поле поїти. З цього дня для городників розпочинається підготовка картоплі на посадку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору