ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що за "загарбники" з Закарпаття посягнули на державний суверенітет Угорщини?

    16 квітня 2024 вівторок
    74 переглядів
    Літальний апарат з Закарпаття перетнув кордон з Угорщиною — сусіди в шоці!

    Літальний апарат з Закарпаття перетнув кордон з Угорщиною — сусіди в шоці!
    "Вночі з 9 на 10 червня угорські прикордонники спостерігали летючий об'єкт на радарах. Це була мала летюча ціль. Можливо, це був літак, а можливо, - дельтаплан. Сказати важко", - повідомив спікер Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Олег Слободян.

    За його словами, через порушення кордону українським літаком в Угорщині дійсно оголосили військову тривогу і привели літаки в підвищену бойову готовність.

    "Вони привели літаки в підвищену бойову готовність, але в небо літаки не піднімали. ... Не ми оголошували тривогу, думаю, що її вже скасували", - утонив Слободян.

    Спікер ДПСУ зазначив, що за фактом перетину угорського кордону з території України не було порушено кримінальне провадження. "Тому зараз угорські та українські прикордонники проводять оперативні заходи, пошукові дії. Правоохоронці намагаються встановити, що це був за літальний апарат і з якою метою порушена межа. Кримінальне провадження не порушено, тому що немає підтвердженого факту, немає затриманого літального апарату", - пояснив О.Слободян.

    Зі слів представника ДПСУ, ймовірно це був літак або дельтаплан контрабандистів, які останнім часом посилили використання малої авіації.

    Як повідомлялося раніше, невеликий літак з України вночі на  10 червня нелегально перетнув повітряний простір Угорщини, змусивши привести угорські повітряні сили в бойову готовність.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору