ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Грози сьогодні не відпускатимуть Закарпаття

    18 квітня 2024 четвер
    25 переглядів
    Прогноз погоди на Закарпатті на сьогодні, 18 червня

    Сьогодні на Закарпатті буде тепло, але хмарно, майже на території всієї області – грози.

    В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +18, удень – +25 градусів. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дощ із грозою.

    У Хусті та Іршаві – вночі буде +17, удень – +26 градусів.  Протягом усього дня погода буде похмурою. Вранішній дрібний дощ поступово перейде у дощ із грозою, який ввечері зміниться дрібним дощем.

    У Воловці – +14 уночі і  +22  градуси удень. З ранку до самого вечора у Воловці небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується дрібний дощ, вдень і ввечері – дощ із грозою.

    У Сваляві – +16 уночі і  +23 градуси удень.

    У Сваляві сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Нічний дрібний дощ до ранку стихне. Удень очікується дощ із грозою, який йтиме до самого вечора.

    У Тячеві нічна температура становитиме +16, денна – +25 градусів. З ранку до самого вечора у Тячеві небо буде вкрите хмарами. Після обіду дощу, який почнеться вранці, прийде на зміну дощ із грозою і продовжуватиметься до завершення дня.

    У Перечині – нічна температура становитиме +18, денна – +25. У Перечині сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. У другій половині дня очікується дощ із грозою, який йтиме до самого вечора.

    У Великому Березному – вночі +16, удень – +24 градуси. З ранку до самого вечора у Великому Березному небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ до ранку стихне. Удень очікується дощ із грозою, який йтиме до самого вечора.

    У Берегові та Виноградові – вночі – +18, удень – +26. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується дощ із грозою, який йтиме до самого вечора.

    У Міжгір’ї – уночі  +15, вдень – +22 градуси. Весь день у Міжгір’ї буде хмарним. Дрібний дощ йтиме вночі та вранці. Удень на деякий час опади припиняться, а ввечері можуть розпочатися знову.

    У Рахові буде уночі +13, вдень температура підніметься до +19 градусів. З ранку до самого вечора у Рахові небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня очікується дощ. Після обіду він повинен піти на спад, проте до вечора знову посилиться.

    18 червня відзначається день священномученика Дорофія, єпископа Тірського. У народі говорили: “День Дорофія – ранок вечора мудріше”. Якщо в цей день сонце парить і тиша в повітрі, можна готуватись до грози. З Дорофія розпочинаються найкоротші ночі – “горобині”.
    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору