ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті сьогодні і ясно, і тепло, а також хмари і дощ

    19 квітня 2024 п'ятниця
    20 переглядів
    Прогноз погоди на Закарпатті на сьогодні, 20 червня

    Сьогодні на Закарпатті буде тепло.

    В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +17, удень – +29 градусів. Увесь день утримається ясна погода. Без опадів.

    У Хусті та Іршаві – вночі буде +17, удень – +28 градусів.  Очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів.

    У Воловці – +14 уночі і  +25   градусів удень. Небо у Воловці цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Усю другу половину дня йтиме дрібний дощ.

    У Сваляві – +16 уночі і  +27 градусів удень. Вранці у Сваляві розпогодиться, нічні хмари зникнуть та до кінця дня більше не з’являться. Без опадів.

    У Тячеві нічна температура становитиме +17, денна – +28 градусів. У Тячеві ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів.

    У Перечині – нічна температура становитиме +18, денна – +29. У Перечині на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів.

    У Великому Березному – вночі +15, удень – +27 градусів. У Великому Березному хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів.

    У Берегові та Виноградові – вночі – +19, удень – +30. У Береговому небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів.

    У Міжгір’ї – уночі  +14, вдень – +25 градусів. У Міжгір’ї хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора.

    У Рахові буде уночі +13, вдень температура підніметься до +21 градусів. Вже вранці небо у Рахові затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Удень піде дощ, який до вечора повинен послабшати.

    20 червня відзначається день пам’яті священномученика Феодота (Федота) Анкірського. У народі святого Федота називали Врожайником. “Святий Федот тепло дає – жито в золото веде”. Для наших пращурів погода цього дня мала велике значення: якщо вона тепла, ясна, то врожай буде хороший, зерно велике; якщо буде дощ – зерно буде погане. У минулі часи прислуховувались до лісу: перед грозою він притихає. Слідкували і за самим громом: якщо довго гримить – буде град.
    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору