ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття. Свідоцтва про реєстрацію машин були підробками! (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    61 переглядів
    Автомобілі-"двійники" роз’їжджали Закарпаттям

    Працівники Мукачівського відділу поліції спільно з працівниками роти особливого призначення області у селищі Міжгір`я виявили дві автівки з підробленими свідоцтвами про реєстрацію транспортних засобів. Обидві машини помістили на арештмайданчик. За фактами порушень проводять перевірку.

    Під час профілактичного відпрацювання інспектори сектору превенції Мукачева разом з поліцейськими роти особливого призначення краю у селищі Міжгір`я виявили дві іномарки з недійсними документами.

    По вул.Воз`єднання за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль марки «Mercedes-Benz» під керуванням мешканця с. Верхній Бистрий Міжгірського району. Під час перевірки документів поліцейські виявили, що свідоцтво про реєстрацію автомобіля – підроблене. Таке ж саме порушення інспектори Мукачівського відділу зафіксували у селищі по вул.Гагаріна. У місцевого мешканця - водія автівки «Dodge Caravan» співробітники поліції вилучили фальшиве свідоцтво про реєстрацію машини. Окрім того, на автомобілі були ознаки «перебитого» номеру кузова.

    За обома фактами порушень у поліції розпочали слідство за ознаками ст.358 Кримінального кодексу України Підроблення документів та їх використання. Автомобілі у власників вилучили та доставили на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів Міжгірського відділення поліції.

    Під час відпрацювання мукачівські полісмени виявили ще чотири адмінправопорушення, які стосувались правил дорожнього руху.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

     

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору