ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський "Єврокар" у липні зібрав всього 150 автомобілів

    23 квітня 2024 вівторок
    89 переглядів
    Закарпатський "Єврокар" продовжує скорочувати випуск легкових автомобілів

    Нагадаємо, закарпатський "Єврокар" залишається єдиним виробником легкових авто в Україні.
    Липневий результат роботи українського автопрому в порівнянні з минулим роком зменшився на 57%, повідомляє асоціація "Укравтопром".
    Зазначається, що минулого місяця було випущено 221 одиниць автотранспорту. Негативна динаміка зафіксована також і по відношенню до червневого показника поточного року – мінус 67%.
    Формування такого негативного тренду відбулося через різке зниження обсягів великовузлового складання на заводі "Єврокар" – єдиного працюючого в цьому році підприємства легкового сегменту вітчизняного автопрому.
    За місяць там було зібрано всього 150 автомобілів, що вдвічі менше ніж роком раніше і майже в 4 рази менше червневого обсягу випуску.
    Виробництво вантажних автомобілів минулого місяця становило всього 5 одиниць, що в 10 разів менше від результату річної давності.
    Нагадаємо, що в статистиці відсутні дані по КрАЗу, який з незрозумілих причин перестав розкривати інформацію про обсяги виробництва своїх автомобілів з серпня 2016 року.
    Виробники автобусів за місяць випустили 66 машин, що на 8 більше ніж в липні 2017 року і в той же час на 11 менше червневого звіту.
    Всього з початку року в Україні було виготовлено 4074 одиниць автотранспортних засобів або на 1,4% менше ніж за аналогічний період минулого року.
    Як повідомлялося раніше, всі легкові авто в першому півріччі 2018 року в Україні випускав тільки завод "Єврокар".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору