ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вивезти дитину в Іспанію за фальшивими документами стражі кордону Закарпаття не дозволили!

    20 квітня 2024 субота
    79 переглядів
    Закарпаття. Українку зупинили на кордоні з Угорщиною через фальшиві документи на дитину

    У Закарпатській області прикордонники попередили нелегальне перевезення жінкою неповнолітньої дитини. 35-річна українка разом із 11-річним сином прямували до Угорщини через пункт пропуску "Тиса".

    Як повідомляють у Держприкордонслужбі, під час перевірки документів з’ясувалося, що дозвіл батька на вивіз дитини за кордон підроблений. Жінка надала документ нібито від генерального консульства України в Барселоні, тоді як насправді батько дитини ніколи не залишав меж нашої держави. Прикордонники передали інформацію про можливе фальшування документів до поліції.

    "Державна прикордонна служба України нагадує, якщо ваша дитина виїжджає за кордон без батьків, або у супроводі лише одного з них, при перетині кордону обов’язково потрібно мати відповідний нотаріально засвідчений дозвіл батьків (іншого з батьків, який не виїжджає з дитиною). Для оформлення такого документа слід звернутися до будь-якого українського нотаріуса, або ж, якщо батьки перебувають за кордоном, до консульських установ України", - нагадали у службі.

     

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору