ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Автошляхи Закарпаття стають дорогами смерті, коли ними "розсікають" п’яні водії!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    53 переглядів
    Любителів "зеленого змія" за кермом на Закарпатті не меншає!

    За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Тячівському та Виноградівському районі.

    У селі Вільхівці Тячівського району зранку сталася незначна ДТП: скутер під керуванням 25-річного жителя села Округла зіткнувся з автомобілем марки «Аudі». На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, які з’ясували, що скутер не зареєстрований, водій керував у стані алкогольного сп’яніння без відповідних документів. Це підтвердилося в районній лікарні, куди «швидка» доставила мотоцикліста.

    На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння та без належних документів.   

    У селі Сасово на Виноградівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері для перевірки автомобіль марки «Pеugeоt», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував 39-річний житель села Веряця. Водійського посвідчення чоловік не має, бо його від нього вилучили в травні. Тепер він знову був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

    Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.     

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору