ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українці! У любові на вас очікують сьогодні лише приємні сюрпризи!

    18 квітня 2024 четвер
    39 переглядів
    15 вересня. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

    Сьогодні в гороскопі провідну роль буде грати логіка. Ухвалення будь-якого рішення в цей день може відняти у вас більше часу, ніж зазвичай – ви навряд чи скажете «так» або «ні», перш ніж  продумаєте про наслідки на кілька кроків вперед, як у шаховій партії.

     

    Зате і ймовірність помилок сьогодні практично дорівнює нулю. Зірки наділяють такими якостями, як вдумливість, логічність, вміння робити висновки і давати точний прогноз.

     

    В цей день будуть відмінно вдаватися будь-які справи, в яких треба думати головою, будь то навчання, наука чи планування. А ось область почуттів і емоцій тимчасово відступить на другий план – як і все інше, що суперечить суворим законам логіки.

    ОВЕН

    Можна добитися великих успіхів, практично не докладаючи зусиль. Цей час сприятливий для великих покупок, облаштування житла. У любові вас очікують приємні сюрпризи, а деяких представників знаку – багатообіцяючі знайомства.

    ТІЛЕЦЬ

    Постарайтеся на цей день запланувати якомога більше. Добре пройдуть ділові переговори. Варто зустрітися з людьми, які вам дорогі. Задоволення може доставити робота з інформацією, читання, листування з друзями або спілкування в Інтернеті.

    БЛИЗНЮКИ

    У вас буде можливість реалізувати задумане і шанс досягти успіху в абсолютно новій справі. Однак діяти потрібно швидко. День сприятливий для любові. Можливі цікаві зустрічі, багатообіцяючі знайомства. Є шанс вирішити якісь давні сімейні проблеми.

    РАК

    Тримайтеся подалі від недоброзичливців – зараз ви особливо вразливі. Більше часу приділяйте собі і справам, які вам до душі. Складні питання варто відкласти. Не приймайте поспішних рішень. Займіться складанням планів на майбутнє.

    ЛЕВ

    На роботі вдало пройдуть переговори, і ви легко досягнете бажаних результатів. Потрібно приділяти більше уваги своїм близьким. Зараз вони особливо потребують вашої турботи. Слід бути уважнішими з фінансами. Не рекомендується брати гроші в борг.

    ДІВА

    Не давайте самі ніяких обіцянок і не вірте на слово оточуючим. Не займайтеся тим, про що ви маєте туманне уявлення, а також не відвідуйте місця, де можете потрапити в неприємну ситуацію. Якщо будете дотримуватися цих рекомендацій, то день складеться сприятливо.

    ТЕРЕЗИ

    Відповідальніше поставтеся до доручень або прохань людей, від яких залежите. Керівництво повинно помітити ваші старання. Обходьте стороною тих, хто постійно скаржиться. Зверніть увагу на своє здоров’я, не перевтомлюйтеся.

     СКОРПІОН

    В даний момент ви можете досягти успіху як в професійних справах, так і в справах сердечних. Причому навряд чи це виявиться виключно плодом ваших зусиль. Деяких представників знаку чекає незвичайна зустріч або нове знайомство.

    СТРІЛЕЦЬ

    Розслаблятися не доведеться, інакше ризикуєте втратити свої позиції на діловому фронті. Вас можуть засмутити неприємності на роботі або в особистому житті. Якщо ви не відрізняєтеся богатирським здоров’ям, то в цей день сили можуть вичерпатися. Бережіть себе!

    КОЗЕРІГ

    У професійному відношенні день буде плідним. Складіть план дій і починайте вирішувати першочергові завдання. Справ виявиться багато, але без зусиль вдасться впоратися з будь-яким обсягом роботи. Успішно будуть складатися ділові переговори, зустрічі, короткі поїздки.

    ВОДОЛІЙ

    День не підходить для активних дій. Не давайте зараз ніяких відповідей, а візьміть невелику перерву, щоб визначитися зі своїми цілями, потребами і можливостями. До всіх обіцянкок, які будуть лунати на вашу адресу, слід поставитися з обережністю.

    РИБИ

    Ставте перед собою реальні завдання, не піднімайте планку на недосяжну висоту. Єдиний результат, якого ви досягнете при такому положенні справ, – зіпсований настрій. Не намагайтеся кого-небудь обдурити. Нові знайомства можливі, якщо ви самі будете робити перші кроки.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору