ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Об’єктами грабежів на Закарпатті стає і заводське, і приватне майно!

    28 березня 2024 четвер
    50 переглядів
    Поліція Закарпаття розкрила крадіжки кабелю на Мукачівщині та Свалявщині

    Слідчі поліції Мукачева та Сваляви затримали чоловіків, які підозрюються у викраденні кабелю. Одному з них уже повідомили про підозру в скоєнні ним злочину, іншого помістили до ізолятора тимчасового тримання.

     

    У результаті спільних оперативно-розшукових дій працівників сектору кримінальної поліції та дільничних офіцерів Сваляви, поліцейські встановили особу підозрюваного в крадіжці силового кабелю з території заводу. За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). 20-річному жителю села Веряця повідомили про підозру у вчиненні ним злочину.

     

    Підозрюваного у викраденні кабелю з дачного масиву затримали і мукачівські правоохоронці. 33-річного раніше судимого мукачівця зупинили на вулиці Північній у райцентрі. При собі в нього були два відрізки кабелю довжиною приблизно по 100 метрів та два ножі. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України і помістили до ізолятора тимчасового тримання.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області
     

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору