ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З часу набуття чинності нового закону на Закарпатті розмитнено всього 45 “євроблях”

    19 квітня 2024 п'ятниця
    38 переглядів
    Це ті автомобілі, які подали документи на розмитнення і заплатили за “прострочку” 8500 гривень штрафу. Що стосується тих автомобілів, які перебували на території України з порушенням терміну перебування, то з часу набуття чинності нового закону розмитнено вже 45 “євроблях”.

    Це ті автомобілі, які подали документи на розмитнення і заплатили за “прострочку” 8500 гривень штрафу. Зазначимо, що станом на 7 грудня було розмитнено лише 33 “євробляхи”.

    На початку листопада, Верховна Рада підтримала законопроект по ніби зменшенню акцизного податку при розмитненні автомобілів на іноземній реєстрації.

    Загальну формулу розрахунку акцизу: базова ставка (акцизний податок) множиться на коефіцієнт двигуна (потужність двигуна ділиться на 1000) та вік машини (береться до уваги повний календарний рік), повідомили у Державній фіскальній службі Закарпатської області.

    Через нові правила пересічки кордону автівок на іноземних номерах, декілька днів водії блокували під'їзд до 3-х КПП, які межують з ЄС.

    Також стало відомо, що а кордоні з Угорщиною покинуті авто на єврономерах розбирають на запчастини. Так само, майже тиждень під Мукачевом стояла покинутою автівка ймовірно на єврономерах VW B5, яку пізніше почали розбирати на запчастини.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору