ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Погода в Закарпатті буде по-зимовому похмурою упродовж всього дня

    19 квітня 2024 п'ятниця
    19 переглядів
    Прогноз погоди в Закарпатті на суботу, 15 грудня

    Сьогодні на Закарпатті буде прохолодна погода, сніг.

    В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -2,  удень – +2 градусів.

    Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ближче до вечора сніг, який розпочнеться після обіду, може піти сильніше.

    У Хусті та Іршаві – вночі буде 0, удень – +2 градуси. Протягом усього дня погода буде похмурою. З ранку почнеться дрібний сніг, а до вечора він поступово переросте в сильний.

    У Воловці – -4 уночі і  -3 удень. У Воловці протягом усього дня погода буде похмурою. Удень та ввечері очікується сніг, ближче до вечора він посилиться.

    У Сваляві – -2 уночі і  0 удень. У Сваляві протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Ближче до вечора сніг, який розпочнеться після обіду, може піти сильніше.

    У Тячеві нічна температура становитиме 0, денна – +1. У Тячеві протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці розпочнеться дрібний сніг, і протягом усього дня поступово посилюватиметься.

    У Перечині – нічна температура становитиме – -1, денна – +2.

    Весь день у Перечині буде хмарним. Удень очікується дрібний сніг, який ближче до вечора може посилитися.

    У Великому Березному – вночі -3, удень – -1. У Великому Березному хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень піде дрібний сніг, який може посилитися ближче до вечора.

    У Берегові та Виноградові – вночі – 0, удень – +2. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень піде сніг, який може посилитися ближче до вечора.

    У Міжгір’ї – уночі  -4, вдень – -2. Хмарна погода протримається у Міжгір’ї увесь день. Удень піде сніг, який може посилитися ближче до вечора.

    У Рахові – уночі  -7, вдень – -6. У Рахові протягом усього дня погода буде похмурою. Увесь день йтиме сніг, який до вечора може посилитися.

    15 грудня відзначається день пророка Авакума. Наші пращури цього дня спостерігали таку закономірність: якщо в середині грудня багато снігу, буде багатий урожай трав улітку. Подальшу погоду у минулі часи 15 грудня визначали за допомогою ялинки: якщо її сухі гілки згинаються — значить будуть заметілі, а якщо вирівнюються — чекайте ясної погоди. Якщо ж цього дня йде дощ, то йтиме він ще 40 днів і тиждень.
    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору