ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як заробітчани із Закарпаття задовольняють за кордоном свої "інтимні пристрасті"!

    29 березня 2024 п'ятниця
    304 переглядів
    Закордонні повії готові за гроші не лише поніжити заробітчан із Закарпаття!
    Закарпатські заробітчани в Чехії, залишившись без родини, часто користуються послугами повій. Проституція там легалізована з 2010 року і приносить у бюджет мільйонні прибутки. Тому спокуса підстерігає заробітчан на кожному кроц.

    Тим більше, залишившись без родини на тривалий час, чоловікам хочеться любощів. А дівчата за викликом готові за гроші не лише поніжити наших чоловіків.

    Цю історію розповів закарпатець Дмитро. Нещодавно він працював у Чехії разом з іншими українцями.

    «Ми жили в гуртожитку. Житло надавав завод. У сусідній кімнаті жили четверо одеситів. Вони кучкувалися між собою і поводились не так, як закарпатці. Тож кожен товаришував практично зі своїми земляками, – наголосив чоловік. – Наші сусіди були доволі скупими, але дуже любили жінок. Не своїх, звісно дружин, а прекрасну стать загалом. Коли після роботи ми йшли кудись на пиво, вони жадібно задивлялися на повій, але замовити якусь довго не наважувалися, бо шкодували гроші».

    Тут варто зазначити, що ціни на послуги дівчат у Празі дуже різні, як і їхня якість. Найдобірніші елітні повії з Чехії ввирушають в пошуках заробітку на захід, намагаючись влаштуватися на роботу в хороші престижні будинки розпусти на кордоні з Німеччиною. Дівчата з вулиці можуть віддатися вам за 20 євро (це мінімум) на годину, але можуть і за 100 євро. Дівчата з борделів і нічних клубів, кабаре обійдуться дорожче. Тут цінник буде вже від 60 до 200 євро за годину. Одностатева любов, яку знайти в Празі так само просто, як і звичайну, обійдеться приблизно в стільки ж.

    Тож наші заробітчани часом замовляли собі дівчат і могли собі дозволити на це витратити по 30-40 євро. На наші гроші це 900-1200 гривень, навіть дешевше, ніж на Закарпатті. А от хлопці з Одеської області скупилися.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору