ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

“Київстар” і його власників абоненти називають злодіями — соцмережі (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    83 переглядів
    Люди повстали проти «Київстару»: це грабіж кожного абонента

    Чергові скандали періодично виникають навколо телекомунікаційної компанії “Київстар”. 

    Причиною останніх стає не перше закриття тарифів і переведення абонентів на інші, більш дорогі, але менш якісні. Користувачі перебувають в дикою люті, так як вважають, що їх обкрадають на те, чим вони користуються щодня і що не можна просто припинити використовувати – на мобільних телефонах.

    Абоненти називають “Київстар” і його власників злодіями, а також закликають повернути їм вкрадені гроші, припинити грабежніцкую аферу, повернути ті тарифні плани, які у людей були і які змінили без попиту.

    Багато людей постраждало в зазначеному обмані, які крім усього іншого виявили і значні огріхи в роботі інтернету і всі вони поспішають висловити своє невдоволення:

    “З мене 75 грн деруть за 4 G. реально 2 G !!!”, “Київстар всіх задовбав, але кількість користувачів не зменшується”, “раніше хоча б можна було з оператором зв’язатися без проблем … ну тепер спробуй … легше небіжчика підняти з могили. “,” Одним словом … Поступово скурвівся кіівстар..за то запитати і не у кого..все в тіні. “,” Зажрались вже давно. “,” ЩО ХОЧУТЬ, тО і ТВОРЯТЬ ІДІОТ. “,” Київстар – грабіжник ! А що ще Ви вигадаєте, щоб обдерти тих пенсіонерів, які мають мобільний тільки для того, щоб натиснути одну кнопку виклику? “.

    Окрім цього у мережі вже появилися анектоди про нові тарифи Київстару. Одних з них:

    Сідає співробітник Kyivstar з друзями в таксі.
    – Скільки буде коштувати?
    – У нас безліміт за сто гривень.
    – Добре. Поїхали.
    Приїжджають на місце, таксист говорить:
    – З вас 5700 гривень.
    – Ви ж сказали 100 ???
    – Ну дивіться:
    У нас безліміт за 100 гривень.
    При безліміт обмежена швидкість – 10 км / ч. Ви просили їхати швидше. Це вам вартувало додаткові 100 гривень за кожні 10 км / год.
    Крім того, безліміт у нас діє тільки в межах Київської області. Ви замовили поїздку в сусідню область, а це вже використання послуги поза межі “Території дії тарифного плану”. Виїзд за межі “Території дії тарифного плану” коштує 300 гривень.
    Більш того, поза “Територією дії тарифного плану” у нас починається оплата по кілометрах і ми списуємо суму відразу за 300 кілометрів, це ще 3000.
    Ну і що значить “дорого”? Звичайний тариф у нас 15 грн./км, а тут виходить 10. Дешевше ж!
    Крім того, ви розділили наше таксі з друзями. З 1 січня ця послуга платна – додаткові 200 гривень з людини. І ще 400 гривень ми зняли з вас за прослуховування музики, тому що сідаючи в таксі, ви висловили згоду на отримання платного музичного контенту. Так що все вірно, з вас 5700!

    Деякі експерти говорять, що в скорому часі можливі протести під головним та регіональними офісами компанії “Київстар”.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору