ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліція Закарпаття "виловила" на дорогах Тячівщини 2-х п’яних водіїв (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    26 переглядів
    Закарпаття. Керманичів у стані алкогольного сп’яніння поліція задокументувала в Іршавському, Рахівському та Тячівському районах

    Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння поліція задокументувала в Іршавському, Рахівському та Тячівському  районах.

    У селі Ганичі правоохоронці зупинили автомобіль марки « Audi », водій якого виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від  керування. 

    У Дубовому  працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки ще один автомобіль марки «Volkswagen Bora», водій якого, 18-річний місцевий житель, рухався на іномарці заднім ходом. Кермувальник не надав водійського посвідчення, і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер показав у нього 1,28 проміле алкоголю. Правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

    На автодорозі між населеними пуктами Іршава-Дубрівка  працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення поліції зупинили для перевірки незареєстрований мотоблок. За кермом перебував 48-річний житель села Нижнє Болотне в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився.

    У Великому Бичкові Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Opel Vectra». За кермом перебував 29-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від медосвідування. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів та відсторонили його від керування

    Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору