ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Патрульні Закарпаття знайшли у водія зупиненого авто речовину, схожу на наркотичну (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    24 переглядів
    Поліція Закарпаття розслідує факт продажу наркотиків в Ужгороді

    Співробітники патрульної поліції спільно з працівниками Ужгородського відділення поліції від жителя обласного центру вилучили згортки  з  психотропною речовиною, пакетики для її фасування, скляні колби. Підозрюваного у збуті затримано у порядку статті 208 КПК України.

    Вчора, 24 березня, близько 03.10 год, на лінію «102» надійшло повідомлення від наряду інспекторів Управління патрульної поліції Закарпаття про те, що  на вул.Коритняська у м.Ужгород у водія авто, який вони зупинили для перевірки, виявлено речовину, схожу на  наркотичну.

    На місце події  виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи Ужгородського  відділення поліції. Під час огляду автомобіля марки «Volkswagen Bora»,  під  керуванням 20-річного мешканця обласного центру, правоохоронці з дверцят машини вилучили пакетики з білою кристалічною речовиною, схожою на наркотичну. Окрім того, у  автомобілі було виявлено скляні колби, згортки з фольги із залишками білої речовини, поліетиленові пакети для фасування, гаманець з грошима.

    Водія автомобіля, мешканця м.Ужгород, поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Молодому чоловіку слідчі Ужгородського районного відділення поліції повідомили про підозру за ознаками ч.2 ст.307 (Збут наркотичних засобів у великих розмірах) Кримінального  кодексу України. Все вилучене скеровано  на експертизу. У справі триває слідство.

    Відділ комунікації  поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору